Napsat recenzi

Hotel Bacco Sup **+

Recenze hotelu Hotel Bacco ** (Itálie - Emilia Romagna - Rivazzurra)

Hodnocení:
průměrně: 3,9/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2014
Přečteno: 276x
Recenze se líbila: 417 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Pobyt v této destinaci hodnotím jako zajímavý. Pokud chcete zažít originální itálii vřele doporučuji. Zažili jsme tu totální zmatek při stravování. Obsluha hotelu mluví jen částečně anglicky. Hotel je plný rusáků - kteří o slušném vychování nikdy ani neslyšeli a také sem jezdí hodně italů...jejich chování bych popsala jako svérázné.

Ubytování  průměrně (3,8/5)

malé útulné pokojíčky, zřejmě nové zrekonstruované, na pokoji je TV, ale ovladač nedostanete :-)

Strava a stravování  průměrně (3,5/5)

polopenze.

snídaně formou bufetu - ráno jsou zde jen balené suchary (ty jsou tam celý týden) a balené croasany, čerstvé pečivo, máslo a marmeláda... vše jen na sladko... až když dorazili italové (ubytovaní) a viděli jsme, že jim nosí jídlo ke snídani na stůl tak jsme se také zmínili, že bychom chtěli sýr nebo salám... tak jsme se spoustou italských komentůřů také dostali talíř se salámem, pro vyvolené byly i jogurty a čerstvé croasany (nebyli jsme vyvolení).

večeře 3 chodové menu. co se týče kvality jídla, tak super, poznali jsme to skutečně italská originální jídla!!! co bylo komické byl chaos... dostali jste polévku, ale na stole nebylo prostřeno, resp. prostřeno jen částečně, každý jsme dostali jen některé z jídelních nástrojů, někdo lžíci, jiný vidličku a nůž, a jiný třeba jen vidličku, takže se neustále snažíte odchytit nějako ubsluhu (a neustále otravujete aby vám doplnili příbor) takže máte polévku a nemáte ji čím jíst... a když dostanete lžíci, tak už máme polévku studenou v lepším případě v horším jí už máte odnesenou :)

dále dostanete hlavní chod na servírovacím tácu vždy pro celý stůl, to je fain!!! ostatní saláty, přílohy atd je formou bufetu, bohužel zde platí, že pokud máš v sobě trochu slušného chování tak na to zapomeň, poctivě si stoupneš do fronty a těšíš, že si nabereš zeleninový salát nebo jinou přílohu... ale před tebou je rus... ten začne nandavat na svůj talířek polovinu nahází na zem a pak přiběhne další rus, předběhne celou frontu a tak to jde tak dlouho až tam nic nezbyte... tak čekáš dál až doplní tác se zeleninou a v tom tam přijde ital - ubytovaný ... vezme celý tác a odnese si jej na stůl :-)

a co považuji za vrchol je pití.... v popisu bylo, voda a víno k jídlu zdarma...

požádáte o vodu, přinesou vám láhev a na tu napíší číslo pokoje... po jídle vám ji schovají do lednice a při další večeři zase přinesou... víno... dostali jsme jednu láhev druhý večer....další večer si za tu stejnou lahev, kterou jsme měli dostat zdarma řekli 5 eur (cena stejné láhve na hotelovém baru 4 eur) další dny jsme si vždy řekli o víno, ale nikdo nám ho nepřinesl, zadařilo se až předposlední den, na láhev jsme dostali číslo pokoje a když jsme vypili polovinu, tak nám víno odnesli do lednice asi aby nám zbylo na další den.

shrnutí: všechno na co máte nárok si musíte tvrdě vynutit, takže na vás pak obsluha kouká jako na velký otravy, nebo prostě neprudíte a nic nedostanete :-)

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,7/5)

personál fain - některý.

jediný večer byla v hotelu zábava, karaoke a disko a kolem 23 hodiny, se podávali mušle na účet majitele hotelu!!!! to bylo velmi milé a mušle byly výborné

Pláž a moře  průměrně (4,4/5)

plážový servis fain, slibovaná sleva hotelu byla 2 eur z původní ceny slunečníku a 3 lehátek na 6 dní 92 eur nám to zaokrouhlili na 90 eur :-)

Okolí hotelu  průměrně (3,6/5)

vedle hotelu je železniční trať s poměrně vysokou frekvencí projíždějících vlaků, vlaky jezdí rychlostí okolo 100 km takže se při projetí vlaku otřásá celý hotel, ale během dvou dnů jsme si zvykli

Celkový dojem  průměrně (3,9/5)

jsme rádi že jsme to zažili ale už se tam nikdy nevrátíme

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 6
z 10 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Emilia Romagna - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání