Napsat recenzi

CK ***** Camping Adria

Recenze hotelu Adria Camping (Itálie - Emilia Romagna - Riccione)

Hodnocení:
průměrně: 5/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2015
Přečteno: 484x
Recenze se líbila: 473 čtenářům
Fotografie: 2
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Ubytování ve stanech. Ubytování ve stanech.
  • Pláž Pláž

Prostředí bylo hezké, camp udržovaný, zázemí vyhovující, moře čisté. Jen CK***** se některé věci nepovedly. Plánovaný odjezd kolem 17 hodiny, se prodloužil na 23.30, bez nějakého rozumného vysvětlení( později jsme se dověděli, že kvůli šetření CK ***** , se jelo pro další zákazníky) Mysleli jsme, že by nám mohl být aspoň uvařen čaj, ale ani toho jsme se nedočkali. Průvodkyně byla milá, ale bohužel měla více zájezdů najednou na starost a tak to bohužel podle toho vypadalo. V porovnání s delegátkou, která přijela pro další turnus, se nedalo ani srovnávat. Na stížnost CK ***** mi odpověděla tak, že se zamítá, že bylo vše v pořádku. Takže Riccione- Camping Adria doporučuji, ale ne s CK ******.

Ubytování  průměrně (4,5/5)

Stany s podlážkou od CK byly v pořádku a týden se v nich dalo krásně přečkat. Odpovídající ceně zájezdu. Zázemí campu bylo v pořádku- udržované a čisté WC, sprchy a umývárny. V campu se zametalo popadané listí pravidelně. Akce pro děti i dospělé byly každý den.

Strava a stravování  průměrně (5/5)

Vařily nám kuchařky od CK a musím poznamenat, že výborně na podmínky, jaké tam měly. Moc nám jídlo chutnalo. Nedalo se nic vytknout.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (5/5)

Kulturní využití bylo každý den, cvičilo se na hudbu i na pláži.

Pláž a moře  průměrně (5/5)

Písčitá pláž-udržovaná, se spoustou mušlí. Moře čisté. Pozvolný vstup do moře, vhodné i pro malé děti. Lehátka a slunečníky za poplatek kousek od moře. Zdarma využití dětského hřiště a hřiště na volejbal a další sporty.

Okolí hotelu  průměrně (5/5)

Obchodů v okolí bylo dost, od levných až po ty nejluxusnější. Vybere si každý. Lunapark pro děti v blízkosti.

Celkový dojem  průměrně (5/5)

Camp Adria byl v pořádku a okolí campu taky. Jen bych příště jela s jinou CK kanceláří než je CK ****, když se ke svým chybám neumí ani přiznat a omluvit se za ně.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 2
z 2 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Další recenze hotelu

Umístění hotelu

Emilia Romagna - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání