Napsat recenzi

kemp

Recenze hotelu Camping Marina e Pineta (Itálie - Emilia Romagna - Lido di Spina)

Hodnocení:
průměrně: 5/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2012
Přečteno: 1 404x
Recenze se líbila: 655 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

V tomto kempu jsme byli spokojení,nejde srovnávat s kempy v ČR!!Super zázemí

Ubytování  průměrně (4/5)

Karavany české cestovky jsou starší výroby,ale dostačující

Strava a stravování  průměrně (4/5)

Strava rozšířená polopenze-snídaně klasika,oběd-polévka s pečivem-toustový chůéb a teplé večeře byly super.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4/5)

Vybavení karavanu dostačující,pokud někdo chce využít vlastní stravy,nemusí nic brát s sebou,od hrnků.....prostě vše jsme měli k tomu,abychom si mohli případně uvařit a z čeho jíst.Jen jsme museli mít vlastní prostěradlo,spacák a polštářek,ani se nedivím,moc by se nám nechtělo spát pod něčím co používal někdo jiný a nevíte kdo....Animační program denně-zumba,pro děti...,bazény dobrý...

Pláž a moře  průměrně (5/5)

pláž je poměrně dál od kempu-záleží na místě ubytování,pláž je poměrně široká,vstup do moře pozvolný,moře teplé,poměrně čisté.Zakalené bylo pískem a pak řasy a chaluhy při rozbouřeném moři,vlny nádhera,slunečníky a lehátka taktéž možné zapůjčit za poplatek

Okolí hotelu  průměrně (4/5)

V kempu se nachází market kde je možné zakoupit vše možné,spousta obchůdků i okolo marketu,restaurace též.Do města blízko,promenádou kde jsou i atrakce pro nejmenší...

Celkový dojem  průměrně (5/5)

S tímto kempem jsme byli spokojeni,určitě bychom se tam ještě někdy vrátili...

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 1
z 1 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Emilia Romagna - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání