Napsat recenzi

Club Ortano Mare

Recenze hotelu TH Ortano Mare Village & Residence **** (Itálie - Elba - Ortano)

Hodnocení:
průměrně: 4/5
Vloženo:
Pobyt: září 2015
Přečteno: 278x
Recenze se líbila: 664 čtenářům
Fotografie: 11
Videa: 0
Komentáře: 0

Slušná dovolená za rozumnou cenu.

Ubytování  průměrně (4,5/5)

Ubytování v apartmánu. Ložnice s dvojlůžkem, obývací pokoj s rozkládacím gaučem. Pěkná veranda kde se odehrával pobyt u jídla, děti si zde hrály, večer čtení a hraní. Pokud si odmyslím pár drobností, které mi vadily ( v kuchyni zásuvka na rychlovar. konvici u země, nad tím dřez, vedle sporák, vedle lednice, 2 m daleko odkládací pult, při odchodu z apartmánu se zamyká jen vzadu, tudíž je nutné oběhnout celý dům, v koupelně sprch, kout pro anorektika s baterií kolmo k zemi takže při jakémkoliv pohybu ruky si vodu vypnete nebo rozštelujete a vzhledem k tomu, že plyn. karma je v kuchyni tak znovu ladíte teplotu vody cca 3 min.) :-))

Strava a stravování  průměrně (4/5)

Vařili jsme si sami takže stravu nemohu hodnotit.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4/5)

Vybavení apartmánu dostačuje, je tam i malý trezor, k moři cca 300m přes velkou zahradu kde jsou 3 bazény, dětské hřiště, 2 tenis. kurty s umělým povrchem, restaurace, malý přírodní amfiteátr kde asi v sezoně probíhá někdy nějaký program, přírodní kaple, plážový bar.

Pláž a moře  průměrně (4/5)

Pláž 300m od apartmánu, ostré kamínky( vemte si boty do vody), čistota dobrá, v moři po cca 5.m už hloubka, ale šnorchloval jsem dost daleko a největší hloubku jsem odhadl na 4 m.(je to tam jako v bazénu, ale s kameny a skálami na dně).Byli jsme v září a lehátek se slunečníky bylo dostatek volných. Moře teplejší než ty 3 bazény, ale upozorňuji na téměř každodenní vlny, jelikož je pláž sevřená z obou stran skalami a dost větrno. Máme malé děti a do moře si troufli jen párkrát. Recepční tvrdila, že to není každodenní norma, ale po 5.ti dnech těchto tvrzení jsem jí začal přezdívat" sedmilhářka" :-)). Jinak celkově v této oblasti za našeho pobytu špatné počasí( dost zataženo, vítr, vlhký vzduch-plavky mi bez slunce neuschnuly ani za 3 dny!! Jezdili jsme na pláž na druhou stranu ostrova do hl. města cca 20km.Tam bylo slunce víc a vlny žádné.

Okolí hotelu  průměrně (4,5/5)

Okolí hotelu hezké(zeleň, parkování pod přístřeškem). Resort je cca 2 km od silnice kde je nejbližší obchod Coop. Jinak nutno cca 4 km do přístavu a městečka Rio Marina, kde jsme vystupovali z trajektu (Jízda trajektem je hezký zážitek, zvlášť pro děti, je tam i dětský koutek, kavárna, pohodlné sezení, ale cestu to prodraží. Auto+ 2 dospělý+ 2 děti-zpáteční jízdenka cca 5000 Kč. Čím dřív objednáte tím levnější. My objednali už v lednu!). Bez auta toho na ostrově moc neuvidíte, všude dost daleko na chůzi, všude do kopce nebo z kopce. Silnice úzké, samá serpentina, než se dostanete někam na rovinu tak jízda na 2.max.na trojku! Ale německé auto to vydrželo :-)).

Celkový dojem  průměrně (4/5)

Celkový dojem za mě 2-. Jinak personál a celkově obchodníci a Italové s kterými člověk přijde do styku tak v pohodě.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 2
z 2 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro obchodníky
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Další recenze hotelu

Umístění hotelu

Elba - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání