Napsat recenzi

Zklamání

Recenze hotelu Sole Hotel *** (Itálie - Benátsko - Rosolina Mare)

Hodnocení:
průměrně: 2,6/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2012
Přečteno: 993x
Recenze se líbila: 649 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 1

Hotel v pěkném místě, ale vícekrát ne!

Ubytování  průměrně (3,5/5)

Ubytování velmi pěkné. Pokoj prostorný, dvě postele a rozkládací sedačka, pro případnou přistýlku. Klimatizace za příplatek 5 euro/den. Škoda, že místo TV není na pokoji lednička.

Strava a stravování  průměrně (2,2/5)

Snídaně toustový chléb, který byl podobně jako šunka a sýr za několik minut rozebrán. Doplněněno po delší době, kdy se hosté "zaplácli" něčím sladkým. Jeden den servírka na dotaz, zda donese máslo, oznámila že máslo není, ale že je objednané a že možná bude zítra.Večeře byly tzv. servírované. Nejprve zeleninový bufet a hranolky. Poté se denně roznášely jako předkrm těstoviny s jakousi rajskou omáčkou, dvakrát byla rovněž polévka. Pokud byl jídelní lístek (psán i česky) hosté věděli, co se bude dále podávat a mohli si vybrat, tedy počkat si, až servírka na platu bude roznášet vepřové maso ( neslané, bez chuti) nebo rybu, nebo něco jako kuřecí řízek. Problém byl v tom, že hranolky, které byly doneseny hned při začátku večeře, už nebyly, brambory (vždy studené, ne vlažné, studené) už také ne. Pokud jídelní lístek na stolech nebyl, byla večeře překvapení.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,4/5)

Personál, především na recepci k okamžitému propuštění !!! Recepčí vypadal jako údržbář, zřejmě neovládal obličejové svaly, aby se třeb ausmál, pozdravil a podobně. Vrchol byl, když manželka odevzdávající klíče od pokoje při odchodu z hotelu jej pozdravila a on neodpověděl. Na nahlášení poruchy klimatizace, hystericky reagoval " no jo, ale ta se platí zvlášť" takže až když jsem mu sdělil, že jí máme zaplacenu kývnul, ovšem klimatizaci zprovoznil stejně až po urgenci. Na nahlášení nefunkčího trezorku v pokoji za celý týden neragoval nikdo.

Okolí hotelu  průměrně (3,3/5)

Okolí hotelu pěkné, živá třída vedoucí k pláži, kousek od hotelu každodenní večerní trhy připomínající vietnamské tržiště. Zde nejsou Vietnamci, převládají dle vizáže spíše Indové, či Pákistánci. Restaurace, cukrárny v okolí.Pokud jde o moře, tak špinavější jsme nikdy nikde nezažili. Nešlo jen o trávu ve vodě, ale nedaleko ústí řeka Pád. Italské řeky ( tedy obzváště na průmyslovém severu) na pohled vypadají jako stoky. Takže ústí Pádu nedaleko asi udělá s čistotou vody své a ve vodě jsou papíry, igelitové sáčky.

Celkový dojem  průměrně (2,6/5)

Takže ceklkový dojem "žádná sláva" nebo-li hotel Sole a vůbec Rosolina Mare už NE!

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 3
z 8 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

další recenze hotelu »

Komentáře

Alena Sádlíková: HOROR!!! - 30. 8. 2012 20:28

PROSÍM VÁS NEJEZDĚTE SEM!! NIKDO!!! BAZÉN NENÍ V CENĚ!!!!!!!!!!!!! Agentura uvádí klamavé informace, i když to s ní již ČSAD (prý) řešila. Měli jsme opravdu velké problémy. Hlavně s parkováním. Není tam kde zaparkovat, musíte šílenýmu arogantnímu recepčnímu odevzdat klíčky, aby mohl vyjíždět autama, což jsme odmítli a zaplatili tak pokutou. Není kde parkovat!!! CHYBÍ TU DELEGÁT!!! Jídlo se nedá jíst, rozhodně toto není hotel vhodný pro malé děti. Byly tam jen hranolky a jakási divná zelenina, hnusné studené neosolené neochucené maso, pořád jen těsoviny s děsnou majdou. Už máte lepší si doma udělat těstoviny s kečupem nebo suché těstoviny. Dcerka jedla jen hranolky a krosany z obchodu. Služby katastrofa!!! Řešíme reklamaci, Je tam jeden člověk 24 hodin denně, tak si představte, jak to tam musí vypadat. Radši zůstante doma a ušetřete tak peníze. Je to stejné, jak kdybyste je vyhodili do popelnice. Jediný co nás drželo, byla radost dcerky z moře, ta si to užila. Aspoň ona. Počasí super a moře, zbytek je fakt strašný. Jídelní lístek z poloviny chyběl a jen asi dvakrát byl přeložen do češtiny. I když je fakt, že bylo jedno, když chyběl, pač bylo pořád to stejný - HNUS!!! Pokoj byl dobrý i s balkonem. Nezlobte se na mě, ale jak do hodnocení můžete dát 4 nebo tři hvězdičky, prostě nula!!! NIKDY VÍCE!!!! S TOUTO AGENTUROU!!! reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Benátsko - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání