Napsat recenzi

La Piazzetta - nikdy více

Recenze hotelu Residence La Piazzetta (Itálie - Benátsko - Rosolina Mare)

Hodnocení:
průměrně: 3/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2019
Přečteno: 134x
Recenze se líbila: 189 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Do Itálie jezdím skoro každý rok asi 25 let. Toto však bylo něco, co jsem pouze četl, do této doby však ještě neviděl. Nejsem žádný stěžovatel, vydržím hodně. Za své peníze však požaduji přiměřenou kvalitu.Nikdy jsem recenzi nepsal. Tentokrát však učiním výjimku.

Ubytování  průměrně (2/5)

Ubytovací zařízení (apartmán č. 42) tzv. "vybydlené". Na stránkách CK počítačová animace komplexu (už vím proč). Úklid si hradí klient (30 euro), po úklidu však ani stopa. Pavučiny ještě z minulého roku, ve sprchovém koutu plíseň, ze sprchy voda pouze vytéká (umýt vlasy je asi problém, naštěstí skoro žádné nemám). Odpad u dřezu nefunkční (obsah dřezu vám teče na nohy). Zamaštěná kuchyňská linka, zlámané nože. Venkovní markýza - ze tří šroubů již drží pouze na jednom, asi to brzy někoho zabije. Na venkovní předzahrádce nikdo neuklízel asi od začátku sezony (nedopalky, papíry, jehličí), živý plot skoro znemožňuje vstup do předzahrádky, nikdo ho nestříhá. K drobnému úklidu nic, co by se dalo použít (rozlámané, nebo chybí). 50% žárovek nefunkčních. Na stropním ventilátoru nánosy prachu z dob Mussoliniho. Apartmán zevnitř neuzamknete, aspoň že z venku je koule. Myslím, že revizní technik v oboru elektro by měl radost. Světelné okruhy jsou napojeny ze zásuvek, v koupelně je zásuvka pro jistotu vytržena ze zdi (asi aby se nepoužívala).

Strava a stravování  průměrně (4/5)

Vlastní. V oblasti dostatečný výběr obchůdků a restaurací.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,5/5)

Ke komplexu patří hezký, čistý, permanentně hlídaný bazén (to je dnes ale standart). Z personálu jsem občas zahlédl dvojici uklízeček, které nic nenesly (úklidové prostředky), zato se hezky smály. Výměnu jsem nepožadoval, na přespání za 22 000,- to stačilo. Nerad bych v dalším apartmánu opravoval kromě odpadu u dřezu ještě něco jiného.

Pláž a moře  průměrně (3,5/5)

Pláž písčitá, vzdálena asi 400 m. Čistá, pozvolný vstup. Ideál pro rodiny s dětmi. O víkendu veřejné pláže plné (Italové také odpočívají). Přes týden dostatek prostoru. Komplex nemá soukromou pláž.

Okolí hotelu  průměrně (4/5)

Okolí není moc zajímavé. Bez auta toho moc neuvidíte. Nádherné je blízké město Chioghia, samozřejmě Benátky. Ceny v místních obchodech poněkud vyšší. Je lepší zajet do Chioghie (IperLando, IperCoop). Pro zajímavost cena zmrzliny je nižší i v Benátkách. Večeře o jednom hlavním chodu, víno, minerálka, zákusek přijde v místních restauracích na cca 25 euro na osobu.

Celkový dojem  průměrně (3/5)

Celkově jedním slovem ubytování - zklamání. Pláž a okolí standard na severní Itálii. Miluji Itálii.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 1
z 2 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Další recenze hotelu

Umístění hotelu

Benátsko - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání