Napsat recenzi

NEDOPORUČUJI ani největšímu nepříteli

Recenze hotelu Camping Village Jolly ** (Itálie - Benátsko - Marghera)

Hodnocení:
průměrně: 2,3/5
Vloženo:
Pobyt: září 2014
Přečteno: 309x
Recenze se líbila: 689 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 4

Ubytování nesplňuje hygienické normy:

- z hlediska půdorysných rozměrů místnosti a výšky ve vztahu k počtu ubytovaných - 3 osoby jsou nacpané v místnosti ca. 3,0 x 2,5 m a výšce asi 2,2 m !!!!

- prostor místnosti zapáchá po plísni

- sociální zařízení má nedostatečné rozměry

- hluk okolních komunikací se pohybuje kolem 100 dB + řev nočních opilců

- podlahy bungalovů jsou nestabilní - když se soused v sousedním bungalovu otočí v posteli, tak lůžko pod vámi vibruje

atd.

Ubytování  průměrně (2/5)

V bungalovu s ohledem na výše naznačené nedostatky prakticky nelze spát. I když jsme měli uhrazené 2 noci, po první noci jsme odjeli do "normálního" hotelu. Je to drzost prodávat takovéto ubytování. Kdyby to bylo v Česku, tak tam okamžitě posílám hygienickou stanici, která by takovouto službu neprodleně ukončila.

Strava a stravování  průměrně (2,3/5)

Navštívili jsme místní restauraci - nic moc.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,7/5)

Recepční znuděné a neochotné, jediné plus, že hovořily dvěma jazyky (kromě italštiny)

Pláž a moře  průměrně (2/5)

žádná pláž tam není

Okolí hotelu  průměrně (2/5)

Hrůza - industriální zóna sevřená řvoucími komunikacemi

Celkový dojem  průměrně (2,3/5)

Snad se mi podobný zážitek již nebude nikdy opakovat. Dovolenou v Itálii nám to úplně zkazilo - jeli jsme o několik dní dříve zpět domů. Itálii už nechci ani vidět.

Jedna noc nás (3 osoby) vyšla v tomto superlágru na více než 122,- €

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 1
z 3 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

další recenze hotelu »

Komentáře

Venca: to es nedá :-) - 5. 12. 2014 13:13

Fakt děvčata máte moji poklonu a ještě větší Váš manžel :-) Opravdu jset tak hloupé že jste cca 10-15 km od moře a dívíte se že tam není a není tam ani pláž Jo a eště tyto kempy jsou převážně jen na jednu až dvě noci prohlídka benátek a domů nebo dál.Já o dělám každou návštěvu Itálie a jsem vesměs spokojen. reagovat

JARA: Re: to es nedá :-) - 5. 12. 2014 13:38

Chytrolíne, popsané zážitky se týkají JEDINÉHO přespání s plánem navštívit Benátky - nic víc. To, že tam není pláž nebylo žádné překvapení. V formuláři recenze ale byla na pláž položena otázka. Rozhodující je, že především kvůli plesnivé zatuchlosti a rámusu dálnice absolutně nebylo možno spát. reagovat

Tonda B.: Všechno co se tu píše je pravda - 24. 7. 2016 23:47

NEJEZDĚTE TAM. reagovat

Eli: Byli jsme na stejném místě? :D - 9. 2. 2018 4:43

Nevím jak vy, ale my si pobyt skvěle užili, podle vaší recenze mám pocit, že jsme byli asi v rozdílných kempech :D :D :D reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Benátsko - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání