Napsat recenzi

Residence Acapulco

Recenze hotelu Residence Acapulco (Itálie - Benátsko - Duna Verde)

Hodnocení:
průměrně: 3/5
Vloženo:
Pobyt: září 2017
Přečteno: 104x
Recenze se líbila: 317 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Hotel čistý, klidný. Díky tomu, že místo 6 dospělých a dítka do dvou let, jsme jeli jen 4 dospělí, dalo se přežít. Velkou roli hrála i doba pobytu a tím i cena. Jet tam v plné sezoně asi bych toto ubytování vůbec nepřijala. Musím říci, že jsem byla na dovolené v Chorvatsku, které bylo cenově srovnatelné -ovšem ubytování nesrovnatelně lepší.

Ubytování  průměrně (3/5)

Měli jsme objednaný apartmán pro 6 osob, už jen proto bych očekávala, že bude pro 6 osob vybaven( 6 židlí., skříně v pokojích... ) Skříně pouze v ložnici. Pokoj s palandou, lze-li to vůbec tak honosně nazvat POKOJ, kde lůžko nemělo běžný rozměr, tak že osoba se 185cm spala jako skrčenec. Kuchyňka příjemná, bohužel standartní výbavu jako je např. mikrovlnná trouba či varná konvice neobsahovala a to považuji v dnešní době jako velký nedostatek. Sprchový kout 60x60cm a průlezem dveří 27cm je pro chlapa okolo 100kg téměř nepoužitelný. Klimatizace v obývacím pokoji byla příjemná ,v ložnicích by byla milejší. WIFI není.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,5/5)

Bazén pěkný , čistý, velký ,osvětlený. Delegátka přes telefon výborná.

Pláž a moře  průměrně (3/5)

Vzdálenost odpovídala. Pláže upravované, příjemné. CK neměla nasmlouvaná lehátka ani slunečníky . V začátku září již teploty nic moc.

Okolí hotelu  průměrně (4,5/5)

Prostředí hezké, v okolí možno nakoupit základní potraviny i drogerii , několik restaurací s chutným jídlem a rozumnými cenami.

Celkový dojem  průměrně (3/5)

Pokud opomenu ubytování, tak super.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 1
z 2 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Benátsko - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání