Napsat recenzi

Hrůza

Recenze hotelu Hotel Minerva (Itálie - Benátsko - Caorle - Ponente)

Hodnocení:
průměrně: 3,3/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2017
Přečteno: 323x
Recenze se líbila: 302 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 2

ještě jsem nezažila takovou dovolenou.. jako byla letošní. Bohužel. Na CK jsem volala že je manžel kuřák, jestli můžeme poprosit o pokoj s balkónem. Bylo nám umožněno ovšem za příplatek. Po příjezdu do hotelu Minerva (Caorle) kde se majitel choval velice arogantně, nám bylo sděleno že na balkónech se nekouří. Z jakého důvodu mi tedy byl balkón nabídnut? Na pokoji nesmíte mít pomalu ani fén, natož své jídlo či pití.. Ovšem pití můžete zakoupit dole na baru u českého majitele. Platit nesmíte ..až na konci pobytu. Takže nemáte přehled a většinou každý platit tři tisíce za ten týden za pití. K večeři totiž na pití nic nedostanete, takže si pití musíte koupit. A vše na lístek. No kdo by chtěl lístek u Čecha? ... nemáte vůbec přehled. Tohle můžeme brát jako bonus, ne jako povinnost.

Ubytování  průměrně (2,7/5)

V pokoji byla ve sprchovém koutu plíseň a stále tekla toaleta i umyvadlo na dlaždičky a v koupelně byla voda. Postele v prvním a druhém patře jsou proleženy.

Nejhorší je když z vás v 8 ráno udělají bezdomovce a odjíždíte v 21 večer domů.

Strava a stravování  průměrně (3/5)

Kuchař? Nevíme kde toho člověka vzali, můžeme zaslat foto jeho kulinářského umění. Třeba kdy nám v Italií dal 3cm vysokou buchtu se šunkou a říkal tomu pizza. Nebo vídeňský salát, který se skládal z majonézy cibule a brambor. Hnus. Holandský řízek, tak kyselé maso jsem nikdy nejedla, po sýru ani stopa. Ovšem šokující byl první den kdy jsme dostali naservírovanou bramborovou pytlíkovou kaši ( zelenou plnou pepře a mouky) lepidlo bylo dobré na opravu lehátek.

Snídaně - Párky které byly asi stále ve vodě a jen se každý den přihřály .. fuj. Vajíčka snad na vodě bez chuti. zbytek ušel, jen bylo každý den na výběr z toho samého.

Zeleninový salát, se pokaždé skládá z nakrouhaného zelí ( všechny části, divili jsme se že tam nenakrouhal i kořeny) a skoro zelených rajčat i se zeleným středem a zelené salátové okurky (italská okurka má tvrdou slupku, asi mu to nikdo neřekl). bez jakéhokoli dochucení. Olej atd byl na stul dodán až poslední den.

Kalamáry, mu všichni vrátili.. Hrachová polévka byla asi vtip, připadalo nám že jen vysypal plechovky hrášku i s vodou, ohřál, hodil dva bujóny a hotovo. Těstoviny, opět připomínka, jsme v Itálií ! Totálně rozvařené s nějakou omáčkou ala Italia.. voda, rajče, mouka, petržel. Nevím co ho vedlo k myšlence že ve všech Italských jídlech je petržel.. jen petržel. Ryba ? jsme u moře, to je evidentně znát když dostaneme na večeři pangasiuse a ještě obaleného v čemsi nepopsatelném a celého rozmočeného. Jídlo bylo celkově samá mouka a voda. Většina z nás měla i zažívací obtíže a mnoho na jídlo lidí vůbec nechodilo.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,9/5)

Personál, uklízí v tom samém v čem nám servírují "jídlo"

Pan majitel je arogantní boss, pokud něco neznamenáte, či nemáte firmu a pod. tak ho nezajímáte a ani vás nezdraví.

Pro starší lidi: hotel nemá výtah a pokud máte pokoj až ve třetím patře, jsou neochotní, neprohodí Vás s nikým dole.

Pláž a moře  průměrně (4,3/5)

Pláž byla čistá i když v poměru třeba s palmovou riviérou mají drahý servis. Co ostatní vytýkali byl klid.. nikde nehraje žádná hudba, ticho.

Moře čisté, medúzy ojedinělé.

Okolí hotelu  průměrně (4,5/5)

Okolí hotelu je uspokojivé, vše je blízko i restaurace, která byla potřeba, polopenzi jsme měli ale jíst se nedala.

Ovšem zase, s blížící se půlnoci bylo ve městě mrtvo.

Celkový dojem  průměrně (3,3/5)

Tato dovolená je pro osoby vyhledávající abnormální klid. V hotelu ho budete mít, je tam zakázané skoro i dýchat. A ve městě je také klid.

Pro Rodiny s dětmi je to super dovolená (až na stravu a hoteliéra) choďte se stravovat jinam! tady je to o zdraví.

Nenechte se zmást kladnou recenzí, jak jsme zjistili, žádný člověk se zdravím rozumem by kladnou recenzi nenapsal :) v tom má asi prsty někdo jiný

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 23
z 45 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro obchodníky

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Jrka: Jen kecy - 7. 8. 2017 9:36

Podíval jsem se na autora kritiky jménem SUPER DOVČA moji kladné recenze, která si na nic nehraje. O úrovni pisatele svědčí urážky o zdravém rozumu a vše doplňuje smyšlené jméno-ani zde není upřímnost. Je mi té osoby líto! reagovat

Jirka: Dodatek a reakce na kritiku - 7. 8. 2017 10:09

Musím ještě doplnit nepravdivé a nepřesné informace v kritice výše. Fén není na pokoji zakázán. Jídlo a pití také ne!! Opět lživé! Jídlo a pití se nesmělo donášet a konzumovat na židličkách a stolcích patřících k baru nebo v jídelně hotelu. Mimochodem ani u nás se nesmí v restauracích konzumovat vlastní donesené jídlo a pití, tak proč ten údiv? Nikdy jsem neviděl nikoho uklízet v oblečení, ve kterém roznáší jídlo. V jídelně měla děvčata decentní oblečení servírek a úklid prováděla převlečená do jiného oblečení a mimochodem úklid prováděl někdo iný, než ten, co roznášel jídlo. Kalamáry nikdo nevracel, jídlo bylo vcelku dobré i dobře ochucené, saláty-no na stole bufetu byl olivový olej, citronová šťáva a ocet balsamiko a navíc možnost si vzít jednorázová balení majonézy, kečupu a hořčice. Pokud pisatelce nechutnala vajíčka, párky, tak měla možnost si vzít v bufetu od šunky, salámu, koblih a dalšího cokoliv jako máslo, džem, nutelky, med. Zábava venku? Městečko pulzuje asi do půlnoci. Taneční večery, diskotéka, kulturní programy, ohňostroj - jen se trochu zajímat! Ano, hotel nemá výtah, ale jen tři patra a o tom se mohla informovat v CK. Pokoje jsou přiděleny přes CK a majitel již nemá, co zasahovat do výměn. Sama kritička si v CK vybrala pokoj s balkónem. Ta kritika by spíše měla směřovat na CK, která měla podat informace!!! Navíc vše bylo popsáno i v zaslaných materiálech od CK. Asi je dotyčná nečetla. Hotel Minerva poskytuje služby odpovídající ceně. Tohle si každý vybral. Pokud očekává větší komfort, tak musí připlatit několikanásobek a zvolit vyšší kategorii. Lidé cestující do Minervy zaplatí 5000 až 7000,-Kč za dopravu, polopenzi a ubytování. Není možno očekávat Hollidey Inn. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Benátsko - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání