Napsat recenzi

čekala jsem víc..

Recenze hotelu Luxor Residence *** (Itálie - Benátsko - Bibione Spiaggia)

Hodnocení:
průměrně: 4/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2019
Přečteno: 96x
Recenze se líbila: 198 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

připlatila jsem si ve srovnání s posledním pobytem na základě hvězdiček a recenzí, čekala jsem proto víc. Podrobnosti níž. Nedoporučuji, resp. dle toho, co od toho čekáte..

Pobyt 1 dospělá osoba a 2 děti, mono, červenec 2019.

Ubytování  průměrně (4/5)

Vybírala jsem na základě recenzí a hvězdiček a říkala jsem si, že u mono je fajn mít výklenek..taková náhrada pokojíčka navíc, děti ještě spí a dáte si kafé, to vlastně rozhodlo. Výklenek u mono je fajn, ale je u dveří a jádra, kde všechno slyšet, takže děti jsou vzhůru dřív než Vy. Co mě hodně zklamalo je jádro, sprchový kout se závěsem mi značně komplikuje dovolenou, v momentu když se děti osprchují a já je musí zachraňovat na obkladech, mokrých,protože u závěsu je voda prostě všude, tak kloužou/padají. Takže ne odpočinek u kafé, ale práce navíc. Kotel na teplou vodu pojme sprchování dvou lidí - 5 min, pak musíte hodinu čekat, žádná teplá sprcha bez omezení, což skutečně na dovolené nechci řešit. Rozkládací gauč rozbitý, lze rozložit ale sám se skládá zpátky, musíte sedět/ležet na konkrétním místě. Jinak vybavení vše ok, kuchyně dostačující, perfektní. Klíma poměrně tichá, lednice hlučná. Krásný balkon/logia a boční / částeční výhled na moře. Slabá informovanost ohledně fungování klimy, kotle atd., musíte vychytat (třeba klima kompletně uzavřené prostory jinak nefunguje, kotel nechat vodu nahřát jinak sprcha nebude) a pokud požádáte někoho o pomoc, na recepci naleznete zavřené dveře a paní uklízečka Vás odkáže na agenturu a pak utekla výtahem pryč z patra..diametrální rozdíl s ochotou, kterou jsem zažila třeba v Turecku.

Pračku jsme za celý týden nenašli a nebylo koho se zeptat.

U ubytování - proběhlo hned zrána/dopoledne (píšou od 16i), ale asi hodinu jsme čekali na recepci, nakolik jenom jedna paní umí jak tak anglicky a ostatní jenom italsky, tak se jí dívají do papírů a čekají.

Bazén čistý a poměrně teplý.

Typický Česi a Slováci, pardon všem, v den odevzdání apartmánů od 5i rána uklízejí, takže před cestou se nevyspíte. Slyšet taky každé splachování, pohyb na chodbě, sprchu.

S wifi na hotelu, kde připojení slibují, nepočítejte, nefunguje vůbec. Wifi z pláže už na hotelu, přes blízkost pláže, nechytnete.

Rovnako zapomeňte na TV sat, tedy pokud chcete dětem pustit pohádku.. 6 - 8 kanálů, ale samé italské zprávy a pod. Nevyužili jsme tedy vůbec.

Jinak v klidu.

Strava a stravování  průměrně (4/5)

vlastní, což v Bibione není problém.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,7/5)

slabá angličtina (všichni mluví jenom italsky), recepce zavřena celý týden kromě soboty, uklízečky po dotazu utekli, pračku jsme nenašli a hernička celý týden zavřena, ale bylo hezky, stejně by jsme nevyužili. U bazénu bez plavčíka.

Registrace přímo v hotelu, ráno/dopoledne, čekáte v řadě asi hodinu z důvodu jediné osoby mluvící anglicky a schopné Vám odbavit papíry.

Pláž a moře  průměrně (5/5)

klasická písková pláž Bibione. U hotelu výborný přístup do moře pro děti, i část kde děti můžou pozorovat rybičky, kraby.. snad nejhezčí jakou jsme zatím zažili.

Okolí hotelu  průměrně (4,3/5)

částečný výhled na moře (my konkrétně na západ slunce :)), vedle hotel (nějak nerušil co do soukromí), skvělá dostupnost na pláž (hned u pláže) a kousek od centra.

Celkový dojem  průměrně (4/5)

čekala jsem víc a za tyhle penízky se - musím řict Bohužel, nevrátím, budu hledat dál.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 2
z 3 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Benátsko - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání