Napsat recenzi

Příjemné překvapení

Recenze hotelu Apartmány Landora (Itálie - Benátsko - Bibione Lido dei Pini)

Hodnocení:
průměrně: 4,5/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2016
Přečteno: 83x
Recenze se líbila: 397 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Na to, že jsme sháněli dovolenou na poslední chvíli nás dovolená v Bibione příjemně překvapila. Měli jsme za to, že tam bude plno Čechů, ale skoro žádného jsme nepotkali. Samí Italové a německy mluvící. Místní v obchodech a restauracích mluvili Italsky nebo německy.

Ubytování  průměrně (4,5/5)

Taková bytovka v piniovém háji - klidnější část - skoro na okraji Bibione. Kousek k moři - cca 150m, ještě blíž do obchodu s jídlem a ostatním obchodům se vším možným. Je opravdu na dobrém místě. Apartmán byl pro 6 lidí, mezonet, nás bylo 5. Dole obývák s kuchyňským koutem a balkón, nahoře dva pokoje, každý s balkónem ve střeše. Nahoře i dole koupelna s WC.

Strava a stravování  průměrně (4,5/5)

Bez stravy. Napůl jsme si vařili - v apartmánu bylo veškeré vybavení, a napůl si jídlo kupovali - pizzerie nebo občerstvení na pláži. Pizza průměr 33 za 6,5EUR, průměr 50 za 12EUR. Zmrzlina 1 kopeček (asi jako 2-3 v ČR) za 1,10EUR a výborná

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,5/5)

výtah, slušné vybavení - ne úplně nové, ale ani úplně staré

Pláž a moře  průměrně (4,5/5)

Široká a krásně písčitá, pozvolný vstup do moře. Přes to, že jsme byli v plné sezóně nebyla úplně přeplněná, jako občas v Chorvatsku. Slunečníky s lehátky (plážový servis) jsou za poplatek na celý týden, ale dá se ležet pod vlastním slunečníkem buď za cestou za lehátky nebo za půjčovnou surfů/lodí - lepší - je to blíž na pláž. Bez slunečníku se dá ležet přímo na pláži. Občas člověk narazí v moři na bahno, ale je to spíš výjimečné. Odpoledne v moři někdy plavala mořská tráva, ale ne nijak moc. Každé ráno byla pláž uklizená, na pláži se nekouří, takže nejsou ani nedopalky.

Okolí hotelu  průměrně (4,5/5)

v klidnější části Bibione, skoro na kraji.

Celkový dojem  průměrně (4,5/5)

Byli jsme spokojeni, vzhledem k akci na poslední chvíli a celkem probranému ubytování jsme byli příjemně překvapeni i vzhledem k ceně cca 17tis. za týden.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 2
z 2 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Další recenze hotelu

Umístění hotelu

Benátsko - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání