Napsat recenzi

docela dobré, ale...

Recenze hotelu Villaggio Hotel Residence Akiris **** (Itálie - Basilikata - Marina di Nova Siri)

Hodnocení:
průměrně: 4,3/5
Vloženo:
Pobyt: září 2018
Přečteno: 82x
Recenze se líbila: 372 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Pro pobyt jsme se rozhodli na základě pouze skvělých referencí, byť jen několika a současně výhodné ceny LM. V tomto kontextu byla volba dobrá a to chceme zdůraznit.

Areál hotelu je pěkný, moře je jen pár metrů a voda byla skvělá.

Je to ale resort sám pro sebe, jako i ty ostatní v okolí, a s tím je třeba počítat. Stále je vám nabízena reprodukovaná hudba jak u bazénu, tak na pláži a ta přestane jen o siestě! Výběr hudby z 90% neodpovídal tomu, co bychom chtěli poslouchat (v naší kategorii 55+) a nutno dodat, že u moře nepotřebujeme poslouchat nic. Ale zábava musí být samozřejmě až pozdě do noci a nese se celým areálem.

Ubytování  průměrně (4,1/5)

Hotel má nejlepší období za sebou a 4 hvězdičkám neodpovídá (máme hodně nacestováno, takže na tom trváme). Nicméně servis byl dobrý a personál příjemný.

Bohužel zvuková izolace mezi pokoji je velmi špatná, uslyšíte vše z vedlejších pokojů.

Strava a stravování  průměrně (4,3/5)

Výběr byl průměrný (mnohé 3 hvězdičkové hotely to umí lépe). Ale hodnotíme stále v kontextu s cenou! Restaurační prostor je ale poddimenzovaný a ve vrcholné sezóně si to moc nedovedeme představit.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,7/5)

Služby a personál ovšem nenahradí to, co již bylo uvedeno k ubytování.

Paní delegátka za Quality Tours byla ovšem příkladná; tady je nutno přímo pochválit!

Pláž a moře  průměrně (4,6/5)

Vstup do moře je malinko nepříjemný, přes oblázkový úsek, který dělal problémy téměř všem kdo neměli pro tuto situaci výbavu. Cestovka na to ovšem upozorňuje.

Slunečníky a lehátka jsou malinko natěsnané, ale to se dá přehlédnout.

Moře ovšem stojí opravdu za to! Plavání byl požitek.

Nebýt vnucované hudby, bylo by to skoro super.

Okolí hotelu  průměrně (3,9/5)

Velmi pěkně upravené a udržované, to je nesporné. Opravdu příjemné.

Celkový dojem  průměrně (4,3/5)

Přikláníme se k tomu, že hotel je spíše pro mladší kategorie. (Spousta animačních programů) a tomu, kdo hledá klid jej nedoporučujeme.

Ale pokud nevadí trochu více decibelů starším, tak klidně i pro ně. Hotel má i výtahy, takže i pro méně pohyblivé.

Celkový dojem musíme vždy dávat do relace s cenou pobytu!

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 6
z 7 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro zamilované a manželské páry
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro mládež

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání