Napsat recenzi

Opravdu pohodový týden

Recenze hotelu Pohodový týden na Islandu (Island - )

Hodnocení:
Vloženo:
Pobyt: červenec 2019
Přečteno: 47x
Recenze se líbila: 365 čtenářům
Fotografie: 2
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Strokkur Strokkur
  • Gullfoss Gullfoss

Hotel nám vyhovoval - vzhledem k tomu, že ráno jsme vyjeli kolem 8 hod a vraceli jsme se kolem 20 až 21 hod, tak vždy po dobré večeři a koupeli už jsme chtěli jen padnout do pohodlné postele (což byly)!

Ubytování 

Pro nás to bylo velice pohodlné, jen to jejich teplo! Ale ocenili jsme ho, když jsme přijeli promoklí a do rána nám vše uschlo!!

Strava a stravování 

Pokud by hodnotil manžel, tak ohodnocení 4, protože má rád spíše smažená vajíčka a párečky. Ale mne to absolutně stačilo do večeře. Při příjezdu nás v lednici čekaly 2 košíky - velká bulka různě naplněná (mazaná islandským máslem - mňam), malý džus, ochucený jogurt skyr, ovoce a sušenka).

Večeře byly domácí formou bufetu - polévka, vždy 3 druhy masa, různé přílohy, omáčky, spousta zeleniny a ovoce, voda, káva, moučník. Skoro všichni jsme po malých dávkách ochutnali vše - nemohli jsme odolat. Mně nejvíce chutnala treska udělaná na páře, politá máslíčkem. Lahoda - chutná, šťavnatá - jednoduchá. To bohužel u nás neseženu. Ale každý má jiné chutě.

Vybavení, služby a personál hotelu 

Vzhledem k náročnosti zájezdu nám vybavenost hotelu vyhovovalo, v blízkém okolí byl vyhřívaný bazén - na ostatní už jsme neměli pomyšlení!

Pláž a moře 

Pláže jsme navštívili 3 černé, koupat se tam nedá (nedělají to ani Islanďané). Jeli jsme tam hlavně proto, abychom pozorovali a fotili papuchalky -krásné ptáky.

Okolí hotelu 

Nám se to líbilo, ale bohužel nebyl prostor na podrobné prohlížení - viz výše.

Celkový dojem 

Nám se to moc líbilo, jen by to chtělo tak 3 - 4 týdny a to nevím tu konečnou cenu a hlavně, když má člověk doma zahradu a zvířata, tak to nejde. Vždy jde o kompromis.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 1
z 1 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

Komentáře

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání