Napsat recenzi

Irsko + sever. Irsko poznávací zájezd9

Recenze hotelu GLENA HOUSE dále viz ubytko booking (Irsko - Killarney)

Hodnocení:
Vloženo:
Pobyt: srpen 2019
Přečteno: 25x
Recenze se líbila: 336 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Obecný poznatek ze skupinového poznávacího zájezdu po Irsku. Stravovací služby a ubytování poskytované hromadnému zájezdu cca do max počtu asi 38 osob, bylo na nékolika místech velice nekvalitní a neodpovídalo zaplacené ceně za zájezd včetně dalších příplatků a přislíbeným službám. Nekvalitní ubytování se týkalo několika 3☆ hotelů a ubytování na studentských kolejích v Dublinu. Někde zcela zjevně okrádají na zaplacených snídaních, kdy delegát CK toto neřeší. Problém je někde na 1/2 cesty mezi požadavkem od CK a skutečně poskytnutou službou. Často polský personál v jakési roli irčanů,

situaci zneužívá, naoko se chová mile, ale ve skutečnosti vás okrade o to, co jste si zaplatili jako běžný standard. Ke konci zájezdu již pracovaly nervy ohledně nekvalitních služeb, a tak po okamžité reklamaci přidéleného pokoje - byl kutloch s rachotícím výduchem vzduchotechniky z kuchyně přímo před oknem, recepcí vyměněn za 4 lúžkový pokoj s výhledem na katedrálu. Doporučení - nevzdávejte to a chtějte za své peníze odpovídající kvalitu.

Ubytování 

Nejhorší ubytování a snídaně dle osobního poznatku bylo v Glenna House v Killarney. Tam na jídle okrádali nejvíce. Některé pokoje velké, celkem hezké a pohodlné a některé zcela vybydlené s odřeným nábytkem, zkříženým oknem, které nešlo zavřít, když bylo v noci 13 - 14 stupňú a vlhko a zatopit nebylo možné. Někde nebylo ani standardní umyvadlo, slyšíte hluk ze všech okolních pokojů, flekaté a rozpárané ručníky. Pobyt na 3 noci byl opravdu nehezký zážitek.

Další nic moc hotel s falešnými 4☆ byl Best Western White Horse Hotel v Derry. Je to ve skutečnosti prúměrná 3☆. Hotel se předvádí prostorem recepce, pak už je to celé docela dost bída. V koupelně cítit plíseň, proto i byla i v srpnu vytápěná. Snídaně nic moc a navíc nepříjemný personál. A tak bychom mohli pokračovat dál a dál....

Strava a stravování 

V cestovním ruchu v Irsku zřejmě na hodně místech dost okrádají na jídle, určitě se to netýká jen jediného zájezdu, je to o přístupu. Turista je pro ně jen chodící penėženka, prostě asijský přístup. Dneska ho obereme tady a zítra ho oberou zase jinde, vždyť přijedou zase jiní. Je to jen byznys.

Vybavení, služby a personál hotelu 

V cestovním ruchu v Irsku zřejmě na hodně místech poskytují nekvalitní ubytování, určitě se to netýká jen jediného zájezdu, je to o celkovém přístupu k hostúm. Je to ale i vina českých cestovních kanceláří, že nejsou ani schopny a asi ani ochotny zajistit klientúm běžný standard. Byly i další podivné poznatky o tom, kdo a jakým způsobem v Irsku ve službách pracuje, pozitivní to úplné není.

Okolí hotelu 

Skoro vždy ubytování v místech, kde nic nebylo a nebylo kam jít. Cestovní kanceláře na vás musí vydělat co nejvíc a tak skončíte u dálnic, vnitrostátních letišť, ve studentském kampusu na okraji města, v lepším případě na bližších okrajích, kdy jste ještě schopni dojít do centra. Ale po celodenním chození, no co k tomu dodat....pro nekoho uz to bylo nedostupne.

Celkový dojem 

Irsko = zelená krásná příroda, nevyzpytatelné počasí, které se ve vteřině promění a nebo taky ne, pěší túry, které se při náhlé změně počasí mohou změnit až v utrpení, irské hospody s nezapomenutelnou irskou atmosférou, nékdy chutné a nékdy nechutné často zbytečně předražené jídlo, dost nekvalitní služby v cestovním ruchu ve střední cenové kategorii,

tisíce polákú převlečených za domácí iry a k tomu všemu línější a povýšení irové, kteří zpychli a myslí si, že jsou něco víc, než ty socky z východu a tak vás klidně bez uzardění okradou na účtech v obchodě či v restauraci. Celý svět je jenom o lidech a o tom, čeho jsou schopni.

Ale chce to alespoň jednou projet a udėlat si poznatky dle vlastních kritérií. Já vyžaduji v životě dobrý poměr cena/výkon, ale v Irsku mi to prostě nevychází.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 0
z 1 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

Komentáře

Irsko - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání