Napsat recenzi

moc pěkná dovolená

Recenze hotelu Holiday Inn Resort Bali Benoa ***** (Indonésie - Bali - Tanjung Benoa)

Hodnocení:
průměrně: 5/5
Vloženo:
Pobyt: květen 2019
Přečteno: 65x
Recenze se líbila: 387 čtenářům
Fotografie: 2
Videa: 0
Komentáře: 0
  • pláž u hotelu pláž u hotelu
  • pláž po odlivu pláž po odlivu

Celkově velká spokojenost!!

Ubytování  průměrně (5/5)

pokoje jsou velice prostorné, velká a pohodlná postel s pevnou a přitom ne tvrdou matrací, velká koupelna a velkým sprchovým koutem, balkon, klimatizace vše čisté funkční a velice pěkné. Hotel je celkově klidný a příjemný a přitom i se spoustou vybavení pro děti - brouzdaliště, bazény se skluzavkou, dětský koutek s každodenním programem

Strava a stravování  průměrně (5/5)

Měli jsme zaplacené jen snídaně a naprosto to stačilo. Bufetové snídaně byly bohaté - velký výběr pečiva ovoce, teplých i studených nápojů, teplá "hlavní jídla" - rýže, nudle, masa, polévky teplá dušená zelenina, studená zelenina, různá smoothie, vše stále doplňované. Snídaně byly od 6,30 do 10,30 a celou dobu bylo vše k dispozici. Uzenin a sýrů menší výběr, ale vůbec nám to nechybělo. V hotelu je i restaurace, která má ceny skoro stejné jako restaurace na ulici (ne warungy nebo stánky - ty jsou levnější) a vaří výborně

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (5/5)

Jedním slovem bez chyby. Všichni usměvaví, ochotní splnit vaše přání a potřeby a pořád milí. Hodně jsme využívali bazény a plážový servis -čisté ručníky na pláž a k bazénu klidně 3x denně, lehátka zdarma - nebyl problém s lehátky, jak tomu bývá v některých jiných hotelích, je jich tu dostatek. V hotelu je i fitko a spa. Všude bylo pořád čisto i všechna WC u bazénů byla čistá.

V průběhu našeho pobytu byla v hotelu 2x svatba na pláži - neskutečný zážitek!!!

Pláž a moře  průměrně (4/5)

Pláž je jediné trochu slabší místo - celkově na Bali není moc "koupacích" pláží - u tohoto hotelu je pláž se světlým pískem, voda čisťounká, ale je v ní hodně mořských řas, na plavání to není, ale na osvěžení příjemné. tu vlny na rozdíl od jiných pláží (třeba v Kutě). Je tu hodně nabídek na vodní atrakce - parasailing, "banány" vodní skútry...proto jsou místa určená ke koupání ohrazená bójkami a je tu pořád ve vzduchu trochu cítit nafta z těch lodí a skútrů.

Okolí hotelu  průměrně (4/5)

Nevím - po okolí jsme chodili minimálně - na vstupní ulici jsme chodili pro vodu do obchodu Pepito, poblíž hotelu jsme rozměnili peníze a občas zašli koupit nějaké místní jídlo ze stánku...Na straně k pláži vede plážová promenáda - chodníček - na jedné straně pláž - na druhé straně hotel a tak stále dokola, kilometry podél pláže

Celkový dojem  průměrně (5/5)

Náš celkový dojem je na plný počet bodů. Letěli jsme Airbusem se společností Emirates - v letadle plný servis - víc místa atd. - vzhledem k té strašné vzdálenosti a době přepravy (Praha-Dubaj 6 hodin letu a pak Dubaj-Bali 9 hodin letu ) nedoporučujeme nějaké moc levné lety. Samotné Bali je úžasné, Balijci milí, nádherná příroda...není co vytknout, můžeme jen chválit. Byli jsme celkem 6x na výletě během 13 dnů pobytu - je potřeba to zažít a vidět. Před cestou jsme se o Bali hodně informovali, nebyli jsme překvapení z velkého odlivu, z husté a rušné dopravy (tolik skútrů najednou a tak strašlivě naložených jsme v životě neviděli! - ale ani jednu bouračku jsme neviděli...). Pozor na to, že Bali je skoro na rovníku (trošku kousek na jih od něj), proto je tam celý rok téměř stejně dlouhý den - tzn., že večer v 18,30 je už tma jako v pytli!! Jediné s čím jsme se pak doma trochu prali, je časový posun - na Bali je o 6 hodin víc oproti ČR (Bali 18,00 - v ČR 12,00), ale to není věc zájezdu.

V ceně zájezdu bylo 5 výletů s českým delegátem, což jsme přivítali a využili a jeli jsme ještě na jeden výlet individuálně. Delegát Pavel Kryml je Čech, který na Bali žije už 9 let a založil tam rodinu, takže nám všechno ukázal, poradil a srozumitelně dokázal odpovědět na všechny (někdy asi přihlouplé) dotazy. Děkujeme Pavle!!

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 1
z 1 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Bali - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání