Napsat recenzi

Vysněné Bali a koupání se v bazénu.

Recenze hotelu Wina Holiday Villa *** (Indonésie - Bali - Kuta)

Hodnocení:
průměrně: 4/5
Vloženo:
Pobyt: únor 2018
Přečteno: 154x
Recenze se líbila: 474 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Ono tady nejde o ubytování, ale o celkovou vzpomínku na ostrov Bali. Procestovali jsme poměrně velkou část jihozápadní části ostrova. Vnitrozemí je pěkné. Ale pláže které jsem viděl připomínaly mnohdy smetiště a oceán kanalizační stoku. V moři jsme byli pouze jednou, první den a to jen po kolena. Podruhé na ostrově Nusa Penida při šnorchlování s mantama a odpadkama. Vícekrát jsme do moře nešli a dali přednost hotelovému bazénu.V průběhu pobytu jsme podnikli noční výšlap na sopku s průvodcem.Všem doporučuju.Je to nezapomenutelný zážitek vidět vycházet slunce nad Suawesi. To a několik dalších výletů do vnitrození byly jediné pozitiva na Bali. Vše bylo negováno již zmíněným oceánem,houfy žebrajících dětí,pokřikujícími stánkaři,kteří Vás div netahali za rukáv do stánku a v mém případě i ztrátou(či krádeží) nové videokamery dva dny před odjezdem.Samozřejmě se všemi nahrávkami.Ale abych nebyl jen skeptik. Všechny tyto mínusy vyvažovalo jedno velké plus a to v podobě českého prúvodce Martina žijícího na Bali kterému děkuji za vyčerpávající odpovědi na naše otázky ohledně života na ostrově.

Ubytování  průměrně (4,2/5)

Starší hotel pro nenáročnou klientelu. Bazén čistý. V okolí se stavělo,ale nijak to nenarušovalo pohodu na hotelu na který jsme se chodily stejně jenom vyspat.

Strava a stravování  průměrně (3,8/5)

Měli jsme pouze snídani .Normální kontinentální jídlo s východoasijskými prvky.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,2/5)

Personál usměvavý,vstřícný.

Pláž a moře  průměrně (3/5)

Smetiště a stoka

Okolí hotelu  průměrně (3,8/5)

Ušlo to.

Celkový dojem  průměrně (4/5)

Na Bali bych se asi už nevrátil. Tuto dovolenou považuju za jednu z nejdražších a zároveň nejhorších. Když jedu kamkoliv na dovolenou k moři, tak se chci koupat v moři. A tak to také dělám. Trávím v moři většinu času z dovolené. Kdybych se chtěl koupat v bazénu, tak zůstanu doma, ale já(myslím jako většina turistů) miluju moře. Zaráží mně také to, že mně z cestovky nikdo neinformoval o těchto skutečnostech. Kdybych měl Bali někomu doporučit tak asi severní pobřeží, které ještě není tak turisticky zdevastované.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 4
z 6 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Bali - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání