Napsat recenzi

Líbánky

Recenze hotelu Bali Mynah Villas (Indonésie - Bali)

Hodnocení:
Vloženo:
Pobyt: duben 2020
Přečteno: 32x
Recenze se líbila: 218 čtenářům
Fotografie: 1
Videa: 0
Komentáře: 0

Jedna z nejkrásnějších dovolených, kterou jsme absolvovali. Byly to naše líbánky a určitě nikdy nezapomeneme! Resort nám doporučili naši kamarádi, kteří tam byli během vánoc a po tom, co nám říkali, jsme nechtěli jet jinam. A udělali jsme dobře! Všechno jsme si předem odkomunikovali mailem s majitelkou, která tam bydlí. Udělala nám nabídku s tím, že jsme jí řekli, že jde o naše líbánky a připravila nám k tomu spoustu překvapení! Masáž pro pár zdarma, plovoucí snídani (moje nejsledovanější fotky na instagramu a to nejsem žádný insta maniak), každý den místa s ovocem nebo jiné překvapení. Fakt super!!!

Ubytování 

Útulné, čisťounké bungalovy, prakticky zařízené a nic nám nechybělo. K večeru, když už se nám nikam nechtělo, jsme seděli u bazénu nebo na terásce a bylo to prima! Líbilo se nám, že to nebyla jen ložnice, ale i krásné posezení nebo poležení u bazénu.

Strava a stravování 

Snídaně byly perfektní. Výběr tří slaných a dvou sladkých jídel včetně bezvadných palačinek a toustu s avokádem. Mňam. Pobyli jsme tam 10 dnů, ale neměla jsem pocit, že by se snídaně opakovaly. Připadalo mi to dostatečné. Každý den byl i džus a káva nebo čaj.

Vybavení, služby a personál hotelu 

Všechno na jedničku s hvězdičkou. Od vybavení, které je nové a perfektně udržované, po zařízení všeho, co jsme si jen vymysleli! Bylo to bezvadné a ještě jednou díky! Bali bylo úžasné, ale co ho dělalo skvělým, byl personál a manažerka ubytování. Personál byl usměvavý, ochotný a se vším pomohl. Paní manažerka (která je Češka) nám pomohla zařídit vlastně celou dovolenou. Výlety po ostrově s řidičem a průvodcem, pronájem skútru (z čehož jsme nejdřív měli strach, ale pak jsme si to děsně užívali, hlavně přítel :-)), domluvila nám na místě i balijské masáže, doporučila, kam se jít najíst, co ochutnat, zorganizovala pro mě kurz vaření místních jídel. Hlavně jsem chtěla naučit smažené nudle mie goreng (doma je pořád dělám a stále nám chutnají), seznámila nás s místním ovocem (dragonfruit, papaya, snake fruits....).

Okolí hotelu 

Tichá klidná vesnička, kde jsme žili mezi domorodci, byla zajímavá. Hodně jsme se dozvěděli od Simony o jejich životě a říkali si, jak se v Asii opravdu žije jiný život. Jiné hodnoty, priority, jiný svět.

Celkový dojem 

Jak nám bylo řečeno - Bali se musí zažít. Nesmíte srovnávat, musíte mít otevřenou mysl a pak je Bali nezapomenutelný zážitek! Pokud budou finance, určitě se vrátíme zpátky! Nejdražší byla letenka, ubytování a útrata na místě už nebyla ve srovnání s dovolenou v Čechách, Evropě nebo Egyptem vyšší, ba naopak! Přivezli jsme si spoustu suvenýrů.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 1
z 1 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

Komentáře

Indonésie - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání