Napsat recenzi

Poznávací zájezd

Recenze hotelu Premiér Class (Francie - Paříž a Disneyland )

Hodnocení:
Vloženo:
Pobyt: srpen 2019
Přečteno: 51x
Recenze se líbila: 252 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Samotný zájezd a jeho organizace v Paříži byla bez problémová. Co mne nejvíce zarazilo a nepříjemně, byly matoucí a neúplné informace zprostředkovávajíci cestovní kanceláře, zejména nástupních míst, kde jsem byla i telefonicky ujistena, ze se nastupuje v Olomouci, což jsem poté zjistila, ze to tak není, následovalo vyhledání vlaku do Prahy a zpět, jízdenka byla proplacena,ale cestovat s dítětem tam a hlavně po třech dnech v autobuse zpět vlakem bylo dost náročné. Velice mne zklamali jednání kanceláře, kde uvádí mylné informace.

Samotný zájezd byl příjemný, průvodkyně naprosto bezvadna, příjemná a ochotna, vždy poradila, organizace fajn, profesionální. Chválim.

Hotel jednoduchý, čistý na jednu až dvě moci stačil.

Snídaně dostačující, nejsme nároční a při ceně zájezdu jsme nečekali víc, jídlo bylo fajn a doplněno.

Disneyland, krásný, dle očekávání, ovšem odporucuji se připravit na hodinové čekací fronty, a to všude, ceny jídla nadstandardně vysoké a to už jsme toho protestovali hodně. Atrakce jsou v ceně, ale vše navíc se musí platit a nelze počítat s tím, ze se svačinka dokoupi, není kde. Ale syn byl nadšený a to byl také cíl.

Samotná Paříž byla nádherná, počasí nám vyšlo poradně, je nutné počítat i zde s vyššími cenami všeho, voda 4€, lehký oběd od 12€, zmrzlina 3€ kopeček...

Doporučuji opravdu plavbu lodi, Eiffelovu věž a další doplňkové výlety dle rad paní průvodkyně. Stalo to za to.

Řidiči byli moc fajn a vstřícní, bohužel velikost autobusu i sedadel na takto dlouhou větu byla opravdu mikro malá a člověk byl po dvou až těch hodinách opravdu cely polámaný.

Jinak doporučuji pro opravdu zdatné děti a rodiče. Zájezd je fyzicky náročnější.

Ubytování 

Vyhovující a nám stačil.

Strava a stravování 

Dostačující, nejsme nároční a vše bylo ok.

Vybavení, služby a personál hotelu 

Klasika.

Celkový dojem 

Zájezd doporučuji, jen si u prodejní cestovní kanceláře opravdu detailně a důsledně zjistit všechny informace, tento přístup se mi opravdu nelíbil, informace byly nedostatečné a mohu říci, ze i lživé, co se týká přepravy.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 0
z 1 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

Komentáře

Francie - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání