Napsat recenzi

Dovolená

Recenze hotelu O prázdninách do Paříže, Fontainebleau a Versailles. (Francie - Dle popisu - Paříž)

Hodnocení:
Vloženo:
Pobyt: červenec 2019
Přečteno: 26x
Recenze se líbila: 225 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Za krátkou dobu uvidíte vše nejzajímavější z Paříže a dvou zámků. Blesková ochutnávka všeho co je v Paříži k vidění. Nachodíte za den cca 10km, je potřeba dobrá obuv a dost pití které vám za 1€ /0,5L prodají ochotní černoši :) Můžete si jít i individuálně podle svého výběru. Průvodkyně EXCELENTÍ nejlepší, jakou jsme kdy potkali je to chodící historická encyklopedie Paříže a okolí. O lidi se starala super a vždy ukázala, kde se dá najíst, kde nakoupit a v metru přesně dává instrukce kam se jede a kde se vystupuje. Cesta luxusním busem s klimatizací se dá zvládnout (dostatek místa i na nohy). Řidiči SUPER jízda bezproblémová dokázali i nemožné projet kde se vejde sotva osobák a vyložit a naložit lidi podle potřeby příjemní a ochotní. Odjezd není ze všech míst, ale musíte se sami dopravit do Prahy na hl. nádraží. Pokud máte v ve smlouvě nástup mimo trasu autobusu, proplatí vám CK cenu základního jízdného ČD flexi nebo skupinovou jízdenku.

Ubytování 

Na přespání ok. Kdyby fungovala klimatizace tab by se dal přežít i nejteplejší den v Paříži za 20let.

Strava a stravování 

Místo bufetové podle výběru byla snídaně servírovaná. 2 croasanky, 15cm bagety, vanička marmelády, jablečná přesnídávka a jednou dokonce jeden plátek šunky, čaj, "kafe", "mléko", džus. Doporučuji vzít si vlastní nůž - nebyl k dispozici.

Vybavení, služby a personál hotelu 

Recepční odmítal řešit vadnou klimatizaci CK nám poskytla slevu za jednu noc. Druhou noc alespoň klimatizace foukala.

Celkový dojem 

Celkově zájezd až na ubytování a stravu výborný.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 0
z 1 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

Komentáře

Francie - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání