Napsat recenzi

Recenze Iles d Or

Recenze hotelu CAMPING ILES D´OR (Francie - Giens)

Hodnocení:
Vloženo:
Pobyt: srpen 2018
Přečteno: 34x
Recenze se líbila: 248 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Ubytovací zařízení (mobilehom) slušné, zachovalé. Služby v kempu pouze střední kvalita, dost omezené. Celkově spokojenost - běžný standart pro nenáročné turisty.

Ubytování 

Ubytovací mobilehome v zachovalém stavu. Nábytek i vybavení dobré. Pozitivum - oddělené wc od koupelny.

Strava a stravování 

V areálu kempu jedna restaurace, která nabízela ve své podstatě pouze pizzy a nápoje. Personál spíš ochotný.

Vybavení, služby a personál hotelu 

V kempu chyběl např. bazén, bar, který by byl otevřený po většinu dne a obchod. Až poslední den jsme zjistili, že něco jako obchod asi fungovalo poblíž recepce, ale nabídka velice prostá a otevírací doba pro nás naprosto nevyhovující (pozdě otevřeno, brzo zavřeno).

Pláž a moře 

Na výběr z několika pláží - pozitivní. Ovšem ta, která byla kempu nejblíž, postrádala zázemí - restauraci, bar. Bylo nutné chodit až dále na pláž, pokud jsme chtěli využít baru/restaurace. Pláž však byla udržovaná, každý den. Moře čisté, ale dlouho mělké.

Okolí hotelu 

Obecně kemp vypadal "chudě". Po zkušenostech s jinými kempy, zde chybělo zázemí pro zábavu - žádné animační programy, bazén... Celkově bylo vše takové neatraktivní. Kolem kempu parkovalo velké množství aut (dojíždějící lidé za koupáním), což nepřispívalo ke klidným procházkám po okolí. Obecně byla v okolí velká doprava. Nebylo možné si v klidu vyjet na kole a pod. Avizované cyklostezky byly pouze krátké a pouze někde. Jinak se muselo na kole jezdit po silnici kolem neustále jezdících kolon aut. Pěšky jsme se kvůli dopravě v podstatě nikam nevydávali - pouze autem. Městečka v okolí měla svá kouzla a zde bylo příjemně. Pozitiva: množství možností lodních výletů (využili jsme), uvnitř kempu klid, v okolí řada míst každopádně stojících za návštěvu.

Celkový dojem 

I přes nedostatky jsme byli celkem spokojeni - nejsme nároční, ale kempy už jsme viděli lepší a za porovnatelné ceny. Nicméně atraktivita Azurového pobřeží vše vynahradila. Moře a pláže čisté. Pozor v kempu neodbytní komáři!!! (nicméně s tím se moc nenadělá...)

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 1
z 1 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

Komentáře

Francie - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání