Napsat recenzi

Znovu už rozhodně ne!

Recenze hotelu Strand Beach & Golf Resort Taba Heights ***** (Egypt - Taba - Taba Heights)

Hodnocení:
průměrně: 2,5/5
Vloženo:
Pobyt: duben 2023
Přečteno: 371x
Recenze se líbila: 71 čtenářům
Fotografie: 11
Videa: 0
Komentáře: 0

Zrovna včera jsme se vrátili z týdenního pobytu na tomto hotelu.

Samotný hotel absolutně ani zdaleka nedosahuje pěti hvězdiček.

Během celého dubna zde probíhala rekonstrukce nejen velkého bazénu s barem ale i chodníků, které spojují okolní hotely, takže od 8-24h neustále vrtání zbíječek. V názvu se dočtete Golf Resort, ale skutečnost je taková, že žádné golfové hřiště zde není, protože zde byly povodně. Mini-golf též nefunkční.

Ubytování  průměrně (3,1/5)

V hotelu převažují mimo-evropští turisté, takže jsme zde zažili řev, neurvalé chování, předbíhání, kradení lehátek včetně ručníků, absolutní narušování soukromí.

Pokoje prostorné, každý den uklízené, každý den doplňovaná voda, čisté ručníky, jen zrcadla jsou všude ve tmě nebo daleko (takže ženám doporučují s sebou malé zrcátko). Celkově na pokoji je málo světla.

Pokud si sem jedete odpočinout, tak je nutné počítat s tím že, pokud nemáte s sebou špunty na spaní nebo nespíte jak dudek, budete v 7 ráno vzhůru. Vstupní dveře do pokojů mají zespodu 2cm díru, takže nás ráno budily uřvané děti na chodbě nebo místní pokojští, kteří na sebe na chodbách řvou.

Strava a stravování  průměrně (3,6/5)

Restaurace hezká, ale jídlo se neustále opakovalo, výběr nebyl moc veliký, takže upřímně po týdnu mě už nechutnalo (a to nejsem vybíravá).

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,4/5)

Animační program přes den skoro nijaký, večer se tak nějak opakovalo to stejné.

Bar v all-inclusive pouze od 10-22h (a to pouze Lobby-bar), takže pokud se nějaký večer rozjedete, tak máte smůlu a platíte si né-úplně levné drinky.

Musím pochválit bar u slaného jezírka (10-17h), kde byl naprosto skvělý barman Ali, který Vám kolikrát vykouzlil skvělé/chutné míchané nápoje.

Pláž a moře  průměrně (2,5/5)

Pláž písek/kameny - každopádně bez botiček do vody to moc nejde. Celkově pláž nebyla zas tak čistá.

Moře bylo krásně teplé, avšak okolní korály mrtvé. Každopádně se vyplatí si s sebou šnorchl vzít, rybičky zde vidět jsou.

Okolí hotelu  průměrně (2,2/5)

Okolí hotelu a přidružených resortů je poměrně málo udržované, bez jakéhokoliv dalšího vyžití.

Cestování mimo resort Vám nebude doporučeno, myslím si že i zakázáno (kromě městečka v komplexu - busem cca 15min), jelikož se zde v minulosti staly atentátní útoky na turisty (viz. zprávy na internetu či stránky ministerstva zahraničí).

Přes cestovní kancelář můžete vyrazit na pár fakultativních výletů, které sice nejsou rozhodně nejlevnější, ale za nás výlet do Jordánska - Petry je absolutně boží (cca 7000,-/os.)

Na výlet nás provázel náš delegát David (cestovka *** zemí, ale i historii samotné Petry atd.

Vše dokonale naplánoval a během celého výletu se o nás postaral. Takže Davidovi moc děkujeme!!!

Celkový dojem  průměrně (2,5/5)

KOMPLETNÍ DOJEM Z POBYTU ZDE BYL PRO NÁS SPÍŠE ZKLAMÁN

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 4
z 12 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Taba - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání