Napsat recenzi

dovolená Sharm El Sheik- hotel CORAL BEACH RESORT TIRAN

Recenze hotelu Coral Beach Resort Tiran **** (Egypt - Sharm El Sheikh - Shark's Bay)

Hodnocení:
průměrně: 1,7/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2013
Přečteno: 1 131x
Recenze se líbila: 512 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Prostředí tohoto resortu pěkné,udržované, až na vyjímky o kterých nás neinformovala v první řadě cestovní kancelář a posléze ani delegátka a na které jsme upozornily samy.Celkový názor na dovolenou v tomto rezortu by se měl změnit, hlavně v informovanosti klientů,kteří jedou na základě vašich recenzí,skutečnost je jiná.

Ubytování  průměrně (2,8/5)

ubytování-standart

Strava a stravování  průměrně (1,8/5)

strava nepestrá-výběr cca dvou teplých jídel-málo ovoce, oproti jiným resortům ač cena zájezdu vyšla stejně.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,3/5)

úklid pokojů v normě-personál v hlavní jídelně v pořádku/ovšem za bakšiš/

Pláž a moře  průměrně (2,2/5)

vzdálenost k moři odpovídající--slunečníky, lehátka k dispozici-nabídka vodních sport žádná-vstup do moře po šíleném molu/v některých dnech zavřeném, pro které předešlý hosté se nechaly přestěhovat do jiného hotelu/pláž bez WC a sprchy/nápoje u plážového i bazénového baru teplé,jakmile obsluha nešlyšela rusky-anglicky-německy hovořit.

Okolí hotelu  průměrně (3/5)

bez komentáře.

Celkový dojem  průměrně (1,7/5)

zvolili jsme tuto lokalitu Egypta vzhedem k poznání z předešlých jeho návštěv a musím s politováním říci, že z dosavadních návštěv našim představám se stala Hurghada a následně Taba.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 0
z 6 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Sharm El Sheikh - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání