Napsat recenzi

Recenze

Recenze hotelu Amphoras Blu Resort **** (Egypt - Sharm El Sheikh - Ras Om El Sid)

Hodnocení:
průměrně: 3,6/5
Vloženo:
Pobyt: duben 2019
Přečteno: 122x
Recenze se líbila: 211 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Bála jsem se toho, že cestovka inzeruje ***, oficiálně má hotel ****+ a služby hotelu byly skvělé.

Ubytování  průměrně (3,6/5)

Přijeli jsme na hotel v 8.00h, pásek na jídlo jsme dostali ihned. Check-in od 14 hod, my si připlatili "podpultovku" 30 USD a dostali jsme do 30 min nádherný pokoj s dvěma balkony, nové vybavení, kousek od moře, od bazénu i od hlavní restaurace. Každý den úklid za dolar, měli jsme uklizené vše.

Strava a stravování  průměrně (3,5/5)

Jednu hvězdu strhávám za mého přítele, který je vybíravý. Jídlo pestré, chuťově vynikající, myslím, že každý si mohl vybrat. Já byla nad míru spokojená. Ryby, krevety, kraby, italský koutek (špagety na přání), saláty, sladké úžasné, všeho hodně.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,6/5)

Personál příjemný, nevtíravý v rámci mezí, jsou to přeci jen Arabové, ale když jsem odsekla, tak si mě už ani nevšiml.

Výlety pro dva za 100 dolarů - jeden den paraglading (padák za lodí pro každého 15 min), banán za motorovým člunem na 20 min, a jeden den výlet lodí na egyptské maledivy plus potápění tam.

Za 30 dolarů pro dva společná masáž (mě masérka, přítele masér) na 60 min. Jedna z nejlepších masáží co jsem zažila (mamka je masérka)

Pláž a moře  průměrně (3,5/5)

Hvězdu strhávám za písečné blechy, díky kterým mám asi 100 štípanců na nohou. Jinak moře nejkrásnější, co jsme kdy viděli.

Okolí hotelu  průměrně (3,6/5)

Namaa Bay 6 km, hezké město s dotěrnými prodejci. Doporučuji koupit suvenýry na letišti, v obchodech předražené (i po velkém smlouvání).

Celkový dojem  průměrně (3,6/5)

Báječná dovolená. Jedna hvězda mínus za to, že byl plný hotel Ukrajinců, Rusáků a Poláků. 90% z nich nevychovaných a opravdu příšerných!!! A nás zdravili rusky, takže jsem byla naštvaná, za což nemohli. Nešlo o služby hotelu, proto to moc nehodnotím, ale nemám tyhle národnosti ráda u nás, natož na dovolené. Jak Arabáči zjistili, že jsme Češi, tak byli o to víc skvělí. Nemají je rádi, ale je jich tam jak na*****. Jak říkali Egypťani, šetří celý rok a tlučou doma bídu a pak se na týden jedou předvádět někam, kde si myslí, že jsou za hvězdy. Nandají přetékající stůl jídla a 90% se vyhodí, ukazují na personál prostřední prst a pod... Jediné pro nás mínus, ale na všech hotelích s tímto cenovým rozpětím to bude podobné. I ve městě jsme potkávali jenom je. Pak byla druhá sorta případů, a to byli rozeřvaní Italové.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 6
z 8 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Sharm El Sheikh - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání