Napsat recenzi

pobyt duben 2019

Recenze hotelu Amphoras Blu Resort **** (Egypt - Sharm El Sheikh - Ras Om El Sid)

Hodnocení:
průměrně: 3,6/5
Vloženo:
Pobyt: květen 2019
Přečteno: 170x
Recenze se líbila: 209 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Přiletěli jsem do hotelu v ranních hodinách okolo 7 hodiny. K našemu milému překvapení jsme hned na recepci dostali hotelové pásky a snídani. Poté jsme se sešli s delegátkou, která nám předala veškeré informace ohledně hotelu a výletů. Ubytovaní jsme měli být až okolo 1 hodiny, ale do té doby jsme již nemuseli čekat na recepci ale mohli jsme ležet na pláži nebo využít bazénu. Nakonec nás ubytovali přibližně v 11 hodin. Pobyt jsme měli na 8 dní a s dovolenou jsme byli celkově spokojeni.

Ubytování  průměrně (3,6/5)

Celý resort je tvořen několika dvoupatrovými bungalovi. Je zde soukromí a nikdo nás za celou dovolenou nerušil. Vybavení je sice starší ale pokoj se nám zdál čistý a každý den byl vzorně uklizený. Čisté ručníky byli samozřejmostí. Uklízeč se nás několikrát osobně ptal, zda je vše v pořádku. Z pokoje jsme viděli jak na moře tak i na bazén. Na pokoji jsme měli termostat a sami si mohli ovládat klimatizaci.

Strava a stravování  průměrně (3,5/5)

Stravování tohoto hotelu nepatří mezi nejlepší. Celý pobyt se opakovalo několik jídel a některé dny jsme měli problém si vůbec vybrat. Nicméně nemůžeme říct že bychom hladověli. Nakonec jsme vždy našli jídlo které nás zasytilo. Musím ovšem ocenit práci personálu, který se vždy usmíval a vyhověl nám s každým přáním. Nevýhodou je, že pokud není v jídelně místo nemůžete si jídlo vychutnat na terase. Mimo hotel si můžete zajet asi 6km do města sharm el sheik, kde je jídelních možností víc než dost. Hotel také nabízí v rámci all incusive několik restaurací do kterých je možné se objednat. Tuto možnost jsme však nevyužili. Alkohol zde nabízí více méně spíše místní a na známé značky prakticky nenarazíte.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,6/5)

V celém areálu pracuje velmi ochotný personál, který vám za drobný bakšiš zarezervuje například lehátka na pláži nebo u bazénu. Je zde možnost využít některé z nabízených masáží které stojí doslova pár korun a není nijak ošizená (hodinová masáž celého těla asi 15 dolarů). U recepce nabízejí vodní dýmku za minimální poplatek. Někteří byli samozřejmě trochu vtíraví, zejména pak na pláži, nicméně s tím člověk tak nějak počítá.

Pláž a moře  průměrně (3,5/5)

Rudé moře byl hlavní důvod, proč jsme si Egypt vybrali. Musím říct že krásnější prostředí na šnorchlování jsem zatím nezažila. Vstup do moře je přes molo, pod kterým je asi 20ti metrová hloubka. prostor pro potápění a šnorchlování je vyhrazen bójkami a hlídán plavčíky, kteří upozorňují, aby lidé neplavali přímo nad korál. Nám se podařilo plavat i dál za bóje a zde bylo moře mnohem klidnější a i korál se nám zdál barevnější. Na své si přijdou i neplavci, jelikož vedle mola se dá "brouzdat" v moři, kde je vody přibližně po pás. Zde se vám určitě budou hodit boty do vody. Většinu naší dovolené byli poměrně velké vlny a proto vstup na mělčinu byl celkem obtížný. Pláž je písčitá a k moři se schází po několika schodech. Můžete zde využít i několika animátorů, kteří zajišťují program jak na pláži tak i u bazénu.

Okolí hotelu  průměrně (3,6/5)

Hotel je umístěn asi 6km od města Sharm kam se dostanete buď hotelovým taxíkem nebo autobusem, který je však potřeba objednat předem. V blízkosti Hotelu leží ještě několik dalších hotelů a v pěší vzdálenosti najdete i pár obchůdků a lékárnu.

Celkový dojem  průměrně (3,6/5)

Největší nepříjemností celé dovolené, se stala přítomnost poláků a rusů, kteří naštěstí přijeli zhruba dva dny před naším odletem. Ale pokud opomenu toto byla to krásná dovolená na krásném místě a v krásném prostředí. Za cenu, kterou jsme do dovolené investovali jsme byli velice spokojení a tento hotel doporučuji každému kdo chce zažít čisté moře, barevné ryby a klidnou dovolenou.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 6
z 8 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Sharm El Sheikh - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání