Napsat recenzi

super

Recenze hotelu Diamond Beach Resort Sunrise Grand Select ***** (Egypt - Sharm El Sheikh - Ras Om El Sid)

Hodnocení:
průměrně: 3,9/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2012
Přečteno: 923x
Recenze se líbila: 627 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

po přestěhování z hotelu Sea Magic,nyní Pyramisa beach resort,kde to byla hrůza.krásná dovolená.všude čisto a útulno.krásné prostředí které je vždy čisté.super relax jak na pláži tak u moře.ruská klientela byla v pohodě.volná lehátka,čistá plaž a krásné moře.dobré jídlo perfekní služby a ochota personálu,to bylo velmi příjemné.vše fungovalo na jedničku.jen bazén byl hodně teplý

Ubytování  průměrně (3,9/5)

každý den uklizeno,čisté ručníky a skládačky z nich samozřemostí,i bez všimného.

Strava a stravování  průměrně (4/5)

jídlo nemělo chybu.můžou sem i dietáři,zaručeně si vybere každý.sladké,slané pečivo kazdý den.ovoce,saláty všeho dost.jídelna vždy čistá,upravená.kluci se opravdu snaží.při těch vedrech,co tam jsou se stále usmívají.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,9/5)

vybavení normální.služby na perfektní úrovni a personál bez chyby.vždy dobře naladěný recepční a obsluha v jídelně a v barech.

Pláž a moře  průměrně (4,1/5)

pláže jsou rozdělené do více menších,ale bez problémů seženete lehátko.do moře se jde po molu,někdy bylo dost plné,ale vždy jsme se tam dostali.všude čisto.

Okolí hotelu  průměrně (3,8/5)

pekně udržovaná zahrada.nechybí ani městečko kde je hromada krámků a kaváren.uspokojí každého kdo schání nějaký dárek.prodejci vás určitě k něčemu přemluví,ale to k nim patří.

Celkový dojem  průměrně (3,9/5)

super.každý kdo chce odpočívat,plavat a šnorchlovat je to ideální.splnilo to vše co jsme na dovolené v Egyptě ocekávali.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 7
z 9 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Sharm El Sheikh - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání