Napsat recenzi

Úžasná dovolená

Recenze hotelu Parrotel Beach Resort ***** (Egypt - Sharm El Sheikh - Nabq Bay)

Hodnocení:
průměrně: 4,8/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2019
Přečteno: 188x
Recenze se líbila: 227 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Dovolenou jsme si užily na 200%, personál ochotný,všude čisto nebylo co vytknout

Ubytování  průměrně (5/5)

každý den uklizeno tak, že jsme ani nechtěly v botech vstoupit. Osušky, ručníky i hygienické pomůcky včetně papírových ubrousků každý den vyměněno a doplněno. Lahve s vodou každý den bez problému doplněny zdarma.

Strava a stravování  průměrně (4,7/5)

Strava pestrá, výběr ovoce, salátů, každý den grilovali nějaké maso, kuřata,. Ryby také každý den. Hovězí maso luxusní.Různé druhy masa a přílohy rýže, těstoviny, brambory, kaše bramborová, špagety atd. všeho dostatek a bez front. Místa u stolů vždy dostatek a číšníci běhali s pitím jako o závod. Restaurace čistá, ihned odnášeli zbytky, nádobí, A s úsměvem.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (5/5)

Pokoje jsou vybaveny standarně, varná konvice, čaj, káva, cukr, lednice, sejf, v koupelně sprchový kout i vana, pokoje i koupelna prostorné. Klimatizace individuální, často nám vypadávala, ale po zavolání na recepci vždy do 5 minut přišel opravář a závada byla ihned opravena.Animační programy byly asi na třech místech, dětská diskotéka každý den. My chodily sedět na terasu hotelu k recepci, kde se každý den hrálo a tančilo. Obsluha na výbornou. I když jsme si objednaly u baru, donesli nám vše ke stolu. Úžasný personál.Bazén velký, dětský bazén zakrytý střechou pro malinké dětičky a vyčleněný prostor pro rodiny s maličkými dětmi. Hudba nebyla hlasitá a docela velký prostot k sezení u baru na bazénu. Zde bylo celé odpoledne občerstvení, pizza, hranolky, nějaké maso a stále velký výběr zmrzliny a opět bez front a mohli byste si dát třeba 10x.

Pláž a moře  průměrně (4,3/5)

Pláž čistá, lehátek dostatek, bar bez front, lehké občerstvení od 11 hod.

Do vody nutná obuv. Molo s 2 vstupy do vody, překrásný korál.útes a těch nádherných ry. No prostě paráda. Plavčík vše sleduje a stále na někoho píská.

Okolí hotelu  průměrně (4,8/5)

Před hotelem přes silnici obchůdky, kde se dá nakoupit. Jsou zde i místní cestovní kanceláře, výlety jsou o hodně levnější než od delegáta, každý výlet musí nahlásit prodejce na recepci hotelu, což se nám hodně zamlouvalo. Domluvíte se anglicky a rusky.

Celkový dojem  průměrně (4,8/5)

Nádherná dovolená, byly jsme 15 dní . Každý rok si užíváme dovoleno v jiné zemi, zde jsme byly poprvé a určitě ne naposledy.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 6
z 6 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Sharm El Sheikh - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání