Napsat recenzi

Sharm

Recenze hotelu Delta Sharm Resort & Spa **** (Egypt - Sharm El Sheikh - Naama Bay)

Hodnocení:
průměrně: 4/5
Vloženo:
Pobyt: duben 2019
Přečteno: 49x
Recenze se líbila: 219 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Celkově hodnotím jako vydařenou dovolenou .Jediný problém nastal při zpáteční cestě.Zpoždění letadla bylo 5 hodin a místo plánovaného přistání v Katowicích ,jsme přistáli ve Varšavě a to ještě bez zavazadel,které zůstaly v Egyptě..Potom celou noc nás autobusy vezly do Katowic.Nad ránem jsme byli v Katowicích a bez zavazadel,které pak kurýr přivezl za 3 dny .Napsal jsem reklamaci na společnost E** ,která ale nebyla uznána.Bylo mi sděleno ,že za leteckou společnost nenesou odpovědnost.

Ubytování  průměrně (4/5)

Hezké apartmány s klimatizací,každý den proveden úklid.

Jeden mínus byl ,když po příjezdu na recepci ,česky mluvící zástupce E**, chtěl po nás 10-40 dolarů za lepší místo Dali jsme mu jenom 10 a dostali jsme místo při rozkopaném bazénu v rekonstrukci.Druhý den jsme to reklamovali a byli jsme ubytování v jiném apartmánu na hezkém místě.

Strava a stravování  průměrně (3/5)

V Egyptě na salám ,šunku,tvrdý sýr,řízek musíte zapomenout ale z hladu nezemřete.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (5/5)

Nádherné bazény ,večer programy pro děti i dospělé.

Pláž a moře  průměrně (4/5)

Pláž čistá ,pozvolný vstup do moře.Už bychom si ale nezvolili ubytování s dojezdem minibusem k moři.Pokaždé byla tlačenice ,rusky mluvící hosté se předbíhali a byly i hádky.

Okolí hotelu  průměrně (4/5)

Jednou jsme byli ve městě,místní prodejci byli tak dotěrní ,že člověk se nemohl ani podívat co vlastně prodávají.

Celkový dojem  průměrně (4/5)

Celkově bych pobyt v Sharm El Sheihku všem doporučil s jedinou výhradou,objednat si hotel u pláže.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 1
z 1 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Sharm El Sheikh - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání