Napsat recenzi

Krásny komplex 3 hotelov

Recenze hotelu Pickalbatros Aqua Park Resort Sharm El Sheikh **** (Egypt - Sharm El Sheikh - Ras Om El Sid)

Hodnocení:
průměrně: 4,7/5
Vloženo:
Pobyt: září 2018
Přečteno: 196x
Recenze se líbila: 248 čtenářům
Fotografie: 3
Videa: 0
Komentáře: 0

Hotel moc krasny. Mohli sme vyuzivat bazeny 3 komplexov- Aquapark(náš), Seaworld a Aqua Vista. Taktiez restauracie okrem Aquavista. Cesta na plaz asi 10 min cez iny hotelovy komplex alebo kazdych 30 min jazdil bus (jazdil nepravidelne takze sme ho vyuzili iba raz ked sme sli akurat okolo)

Ubytování  průměrně (4,7/5)

Ubytovanie v ramci moznosti pekne. Nebolo novo vybavene ale v nakolko sme na izbe travili malo casu bohate to stacilo. Oplatilo sa nam dat 5 dolarov do pasu- dostali sme izbu na prizemny velmi blizko restauracie. Taktiez sme nechavali 50 centov upratovacovi a robil nam vseliake zvieratka nechaval vodu na izbe a celkovo to bolo fajn. Ludia co tam boli s nami a nedavali nic mali taktiez upratane ale bez zvieratiek a menej vody- to len pre porovnanie. Pri upratovani vsak neumyvali zem takze po navsteve plaze sme tam mali po par dnoch trochu spiny co nam trochu vadilo. Dalsim minusom boli "papierove" dvere. Bolo cez ne dost pocut hlavne opitych ruskych turistov. Poslednym negativom bola hlucna klimatizacia pri ktorej sa moc nedalo spat ale ani nebolo treba. Izbu sme si pred spanim vychladili a iba raz nad ranom nam bolo natolko teplo aby sme ju aspon na chvilu pustili.

Strava a stravování  průměrně (4,7/5)

Za stravu by som dal asi 3 a pol hviezdy. Strava nebola zla a hlavne na veceru bolo vzdy z coho vyberat- 3 restauracie v nasom komplexne a jedna vo vedlajsom. Takze vecera super. Bufety neboli nic moc ale ako obcerstvenie stacilo vyuzivali sme ich viac na napoje. Obedy boli celkom fjan ale malo sme ich vyuzivali. Ranajky boli fajn ale po par dnoch uz omrzeli, vzdy si bolo ale z coho vybrat. Dost zle to bolo s alkohol ktory bol dost zly plus barmani par krat ani alkoohl nedali do napojov pripadne len velmi malo. riesili sme to tak ze sme si k miesanym drinkom kupovali este cisty alkohol a mieslai si to sami :D. Ale aj tak to bolo dost zle. Všetky "miesane drinky" boli viac menej kombinacia nekvalitneho alkoholu a spritu,cocacoly,fanty pripadne mali nejake farbiace sirupy a nejaku kyslu zmes ktora to trochu ochutila> Nastastie s cistou vodou nerobil nikto problem a bolo jej vzdy vsade dostatok.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,7/5)

Upratovac bol super. recepcia v ramci moznosti ale nijak extra napomocny, v restauraciach ako kto. Niektory prisli a doniesli vam radi pitie aj ked cakali baksis iny sa len divne zazerali.V bufetoch a baroch moc nevedeli po anglicky takze sa s nimi tazsie dohadovalo a chybala im ochota. Plavcici a staff okolo bazenom boli perfektni!!! robili svoju pracu boli stale v pozore navyse sa usmievali a boli mily. Naviac sa starali aj o bazeny. Animatori boli zabavny a kazdy vecer mali nejake predstavenie alebo party a taktiez aj cez den. Jedine s porovnanim s hotelom ktory bol na plazi to bolo slabsie. Tam sme na cierno chodili cvicit a bavit sa bolo to trosku lepsie ale mozno byt ze v nasom hoteli bolo viac deti pre ktore to bolo asi lepsie na nasom hoteli. Najlepsi boli asi kuchari ktori boli vsade perfektni. Vedeli pon anglicky a radi sa s vami porozpravali a povedali vam o jedle a povtipkovali o sebe pripadne dochutilo jedlo dalsi den podla vasich predstav.

Pláž a moře  průměrně (4/5)

Plaz bola pre viac hotelov ta nasa bola az na vysunutom minipoloostrove trosku dalej. Ty ze bola vysunuta tam bolo dost veter s porovnani s tou pri holoch. ale ani tam nebol problem byt takze sme si mohli vybrat. Plaz bola relativne cista ale dost plytka. Az na konci mola boli vstupy k utesom kde sa dalo snorchovat a boli aj nejake rybky ale nebola to ziadna slava. Bolo sa na co pozerat ale zazil som uz aj lepsie. MaLinko som bol sklamany. s par ludmi co sme sa bavili vraveli ze na snorchlovanie su lepsie ine miesta

Okolí hotelu  průměrně (4/5)

V komplexe hotelov boli vzdy aj obchody- aj v nasom aj v hoteli naproti. Trosku dalej pribline 2 km na pravo od vychodu hotela bol aj klasiky bazar. Cedule pri nasom hotel hlasili ze je to 800m ale bolo to naozaj ovela viac - cesta trvala asi 20 min. inak klasika mimo resortov otravny taxikari a vytrubujuce auta aby vas zviezli- tak to tam ale funguje a trubia a chcu zviest kazdeho takze ina kultura. V obchodu su velmi otravny podavaju vam ruky volaju vas kamosmi a pomaly vas nevtiahnu do ich obchodu. Pre bezneho europana ktory je zvyknuty byt slusny je to tazke ale po par dnoch to kazdy zvladne a zacne ich ignorovat lebo inak to ani nejde. Nas osobne to odradilo a nekupili sme skoro nic len preto ze sme boli z ich pristupu otraveni

Celkový dojem  průměrně (4,7/5)

Komplex velky a velmi pekny. Jedlo na urovni hlavne vecere boli super ranajky slabsie. Plaz fajn trosku dalej ale v ramci moznosti. Animatori fajn. Personal tak 50/50 niektori extremne mili a slusni niektori hlavne barmani dost mrzuti a neprijemni. Kuchari TOP. Aquapark super ani po tyzdni nas neomrzel. Egypt celkovo fajn. Kulturny sok ale a tyzden plne stacilo. Pre dlhsie pobyty odporucam absolvovat vylety

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 3
z 3 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Sharm El Sheikh - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání