Napsat recenzi

Krásná dovolená

Recenze hotelu Three Corners Fayrouz Plaza Beach Resort ***** (Egypt - Marsa Alam - Port Ghalib)

Hodnocení:
průměrně: 4,5/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2018
Přečteno: 713x
Recenze se líbila: 306 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 1

V Egyptě jsme byli již několikrát a to jak v Hurghadě, Sharmu či v Marsa Alam. Letošní volba- hotel Three Corners Fayrouz Plaza byla velmi dobrá. Nejsme až tak nároční co se týká ubytování či stravy, jde nám hlavně o podmořský život, který je dobrý na Sinaji, nic moc v Hurghadě a překrásný v Marsa Alam, stačí číst recenze těch, kteří byli v této lokalitě několikrát a mají možnost srovnávat. Pro ty, které zajímá hlavně šnorchlování- úžasný je hotel Aurora u zátoky Jabal al Rosas......v Marsa totiž neustále fouká (bezva u opalování) a zátoka je záruka, že denně budete moci užívat krásu podmořského světa, tato zátoka byla skvostná-vpravo polomrtvý korál (bohužel Pepíci s Máňou šlapou a ničí!!!!!!!), ovšem vpravo úžasné, nejlkrásnější, co jsme kdy viděli. Ale zpět k hotelu Fayrouz- velmi dobrý šnorchl, co se týče hotelu, služeb, jídla, pití-skvostné, není divu, že tento hotel zaujímá aktuálně 9. místo mezi hotely v Marsa.

Ubytování  průměrně (4,4/5)

Bezva, uvědomte si, že tu nejste kvůli pobytu na pokoji!!!! Přesto denně perfektní úklid, tělový šampon, šampon, kondicioner k dispozici, za malý bakšiš (proč ne) překvapení- denně úžasné ručníkové kreace-ryba, loď, slon, opice, srdce, labuť, neřešte výhled z okna pokoje, alespoň vy, co jezdíte do Egypta ne kvůli pivu a bazénu, ale kvůli podmořskému světu- nebudete mít čas koukat z okna!!!! My byli ubytovaní ve velmi klidné části resortu a moc jsme si to užili!!!!

Strava a stravování  průměrně (4,5/5)

Fantastické, dokonce i to jejich víno se dalo pít (jako vinný střik- jsme rozmlsaní z našich skvostných sklípků Jižní Moravy!!!), neskutečný výběr všeho, možnost 1x italská, egyptská, libanonská kuchyně v ceně (my byli na italské, nezklamala, nenadchla). Obědy jsme řešili v restauraci na pláži, stačilo, obsluha bezva.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,6/5)

Spokojení, my nevyužíváme animační programy, tak ty posoudit nemůžeme, ale po celou dobu naší dovolené jsme řešili pouze 2 věci- nefunkční mini bar(topil místo aby chladil), ihned vyměněn, poslední den nám za 20 euro byl prodloužen pobyt na pokoji do 15 hod, od hotelu jsme odjížděli až v 15,30h na letiště, v pohodě jsme se naobědvali, dobalili, osprchovali, super- v letadle se nespoléhejte ani na bagety, nebyly k dispozici, proto, kdo se nenajedl před odjezdem nebo si nekoupil jídlo na letišti, byl bohužel hladem. Personál usměvavý, vstřícný, budete spokojení.

Pláž a moře  průměrně (4,5/5)

Pláž čistá, lehátek dostatek, tradičně (ač se píše, že není dovoleno si lehátka předem obsazovat) Pepíci obsazovali, nutně potřebovali mít co nejblíže k restauraci, Wc a moři-směšné, my si na to nehrajeme, byli jsme sice dál od restaurace, ale ten božský klid!!!!!!Molo dlouhé, hodně fouká, brzy (8-9hod) téměř bezvětří, žlutá vlajka, šup z posledních schůdků na korál z otevřeného moře, pokud začne foukat víc, vlajka červená, šnorchl z druhých schůdků- korál nic moc, ale spousta rejnoků a muréna.

Šnorchlujte z posledních schodů směrem vlevo k Port Ghalib, pěkný korál, želvy, spousta ježíků, perutýn, rejnoci, ryby všech možných barev- Nema jsme tu ale nenašli. Jinak doporučujeme, přivstaňte si brzy ráno, před snídaní se dejte na pláži vpravo, po cca 10 minutách zátoka Mubarak, kde uvidíte obr želvy a když budete mít štěstí, tak i dugonga.

POZOR, jsou zde tři pejsci, hodně vychrtlí, ale k turistům velmi přátelští (k domorodcům ne, vojáci po nich hází kameny,pro muslimy je pes nečisté zvíře- ach bože!!!!!!), my jsme pejskaři, tak jsme jim nosili denně trochu kuřecího, hamburgry, bulky, salám....stačilo písknout, přiběhli a vůbec si nezáviděli, nechali se potulit, mají hodně drsný život, tak moc prosíme, pejskaři, doneste jim něco na přilepšenou a nebojte se je pohladit, touží po tom!!!!!!! Díky.

Okolí hotelu  průměrně (4,1/5)

Krásná, udržovaná zahrada (tak zelenou trávu nemáme ani na své zahradě!!!!), bazén máme doma, tak nás ty zdejší nezajímaly.

Mimo resort hotelu poušť.

Pro ty, co mají strach z nudy doporučujeme výlet Luxor, Asuán, Sataya-plavete s delfíny, úžasné!!!!

Celkový dojem  průměrně (4,5/5)

Krásná dovolená, odpočinek, zážitky, slunce, korál, moc se nám tu líbilo. Nikdy se však nevracíme na stejné místo, proto příště Shams Alam.......

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 44
z 51 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Yveta: Pejcsi u Fayrouzu :-) - 23. 7. 2018 9:19

Pro Vaši informaci /taky jsme velcí pejskaři/, jsem na FB v německé skupině Fayrouzu a Němci to mají zmáknuté, perfekt zorganizované, kdo kdy jede a co pejskům přiveze. Takže je o ně postaráno. My je krmili v září a letíme znova, takže v kufru budou granulky :-) reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Marsa Alam - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání