Napsat recenzi

Jana Havlová

Recenze hotelu Three Corners Fayrouz Plaza Beach Resort ***** (Egypt - Marsa Alam - Port Ghalib)

Hodnocení:
průměrně: 4,5/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2019
Přečteno: 736x
Recenze se líbila: 242 čtenářům
Fotografie: 4
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Výlet za delfíny do přírodní rezervace Sataya Výlet za delfíny do přírodní rezervace Sataya

Super

Ubytování  průměrně (4,4/5)

Dovolená byla s dětmi a tak jsme měli prostornější rodinný pokoj s rozdělením na dvě části + balkon (výhled byl bohužel do pouště). Nicméně jsme se na pokoj chodili pouze vyspat a převléknout. Vždy nám perfektně poklidili , porouchanou klimatizaci opravili, doplňování balené vody samozřejmostí. V koupelně je košíček hygienických potřeb, včetně nití,jehly, zubního kartáčku i pasty, šampony, kondicionery, tělové mléko, sprchový gel,...

Strava a stravování  průměrně (4,5/5)

Stravování formou švédských stolů. Bohaté a pestré jídlo všeho druhu, jen ke konci pobytu jsme měli pocit, že je to na jedno brdo, ale každý si zde najde to svoje.Spousty ovoce, zeleniny, různých druhů salátů a mini jednohubek + sladké dezertíky samozřejmostí.

Kdo má rád ryby, tak ty jsou každý den na různé způsoby.Pečené celé jehně, steaky nejsou vyjímkou. Fajn je i restaurace na pláži. Když se Vám nechce na oběd do hlavní budovy, můžete poobědvat zde. Také si můžete v rámci all inclusive objednat den předem Italskou, Libanonskou a nebo Egyptskou večeři. My byli na Italské a opravdu výborné.

Děti mají k dispozici zmrzlinový automat, tak si s oblibou točí zmrzliny samy. Výborně fungují i bary.K snídani, obědu i večeři se roznášejí čerstvé ovocné šťávy za 1 Euro

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,6/5)

Vybavení standartní ,nic moderního, ale ani zastaralého. Služby personálu na úrovni. Vždy velmi milý a to především k dětem. Úžasní dva delegáti Kaled a Ibrahim od E***

Jinak večer animační program a živá, komorní hudba.

Kdo se chce trápit ve fitness , tak má také příležitost.

Pláž a moře  průměrně (4,5/5)

Pláž vždy čistá, jen ten odliv byl velký a trval moc dlouho. Voda se začala vracet až odpoledne. Zaplavat si už od břehu nemožné,..pouze na povalování a vyhřívání se v horké vodě. Plavání a šnorchlování přímo z mola a to je teda pecka! Není vyjímka zde vidět murenu, barracudu i želvu. V pravo chůzí cca 1km je zátoka s želvami a mořskými krávami. Je tam úplně bílý a jemný písek. Cestu zvládnou i děti. Je to takový výlet zadarmo.

Jinak vřele doporučuji výlet Sataya - šnorchlování s delfíny. Úžasný zážitek na celý život a zvládnou ho i děti. Je to cesta 2h autobusem a další 2h lodí, kde uprostřed otevřeného moře je laguna cca o velikosti 7ha, kde je mnoho delfínů

Okolí hotelu  průměrně (4,1/5)

V rámci resortu se dalo jít kamkoli , ale na nákupy tam nic není. My jsme ale hledali relax a odpočinek a po nákupech jsme ani netoužili, takže nám to vyhovovalo.

Celkový dojem  průměrně (4,5/5)

Celkově jsme byli velmi spokojení úplně se vším. Nikdy jsme nejeli 2x na stejné místo, ale do Fayrouz už teď plánujeme návrat.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 44
z 51 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Marsa Alam - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání