Napsat recenzi

OK

Recenze hotelu Marina Resort Port Ghalib Radisson Individuals ***** (Egypt - Marsa Alam - Port Ghalib)

Hodnocení:
průměrně: 4/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2019
Přečteno: 282x
Recenze se líbila: 243 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Byly jsme spokojeni :-) Vše bylo jak mělo. Splnilo to moje očekávání.

Ubytování  průměrně (4,1/5)

Divný pach z odpadů, ale to je můj problém, že mám citlivější nos. Zavírali do koupelen a bylo to OK. Jinak náš pokoj neboli spíš rezidence byla velká, dobře vybavená a čistá.

Umístění bylo super, všude blízko. Jak na pláž, tak do hotelu na jídlo, tak k bazénu, ale blbé byla každodenní diskotéka pod okny.

Strava a stravování  průměrně (4,4/5)

Jídla bylo přehršel. Opravdu si vybral každý. I na výběr z hodně masitých pokrmů. Ovšem, co jediné se mi nelíbilo a to, že si lidi nabírali kopce jídel, které pak nejedli a vyhazovalo se to. To nepochopím, raději si tedy dojdu přidat a nebo když toho chci ochutnat více, tak si nenakládám porce, které vím, že nemůžu sníst.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,9/5)

Vše potřebné jsme měli,služby byly také super. Animátoři se snažili, i když my raději trávili čas ve vodě.

Personál na výbornou. Číšníky musím pochválit především. Snažili se, při jídlech roznášeli pití. A večer ani nemluvím. Měli jsme tam svého oblíbence, který opravdu míchal skvělé drinky a především byl rychlý, pozorný. Nemám co dodat. A večerní živá hudba byla pecka!

Pláž a moře  průměrně (4,2/5)

Pláž byla blízko, šlo se k ní přes palmovou riviéru. Čistá pláž byla vždycky, lehátka většinou taky. Volné lehátka se našla i hned u vody. Nebylo přeplněno.

Moře krásné čisté a podmořský svět úžasný. Vlny téměř žádné, ale když projížděly lodě, tak byly vlnky :-) to bylo příjemné zpestření. moře bylo obojkované, kam se nesmělo (a i přes to to dost lidí nechápalo!) Vhodné pro děti a neplavce, že se nedostanou do hloubky a přesto vidí korál a vstup do hloubky byl také obojkován.

A žádní prodejci téměř neobtěžovali. Jenom občas se někdo zeptal na výlet lodí, ale to my měli už koupené u pana delegáta, takže slušně poděkovali a odešli, takže v pohodě.

Okolí hotelu  průměrně (4,2/5)

V okolí hotelu je čisté, hotel se nachází v nákupní zoně, nebo jak to nazvat, takže možnosti nákupu máte prakticky denně. A kolem prodejců se prochází, ale jsou slušní a nějak moc dotěrně nelákají.

Celkový dojem  průměrně (4/5)

Já si nemůžu stěžovat snad na nic. Hned bych jela znovu. Opravdu pokud egypt, tak jedině sem!! :-)

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 11
z 14 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro obchodníky
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Marsa Alam - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání