Napsat recenzi

hotel nic moc, sem již nepojedu

Recenze hotelu Pickalbatros Oasis Port Ghalib Resort **** (Egypt - Marsa Alam - Port Ghalib)

Hodnocení:
průměrně: 4,2/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2013
Přečteno: 1 116x
Recenze se líbila: 488 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 1

Hotel neodpovídá 5hvězdám. Koupili jsme si hotel který byl popsán jako blíže k moři, ale bydleli jsme v koutě hotelu a nejdál od pláže. Na recepci od Vás chtějí pouze dolary :-(

Ubytování  průměrně (4,2/5)

pokoj neodpovídá popsané luxusní dovolené, nábytek byl starý, ve sprše špína, místo přistýlky spal syn na malinkém tvrdém gauči, kam se sotva vešel. O povlečení pro syna jsme museli žádat, pokoj byl připraven pro dva. Personál s námi moc nekomunikoval, s delegátem Eximu nebyla řeč. Výhled z pokoje měl být do překrásné zahrady, ale dívali jsme se do zdi a na smotané hadice na zalévání.

Strava a stravování  průměrně (4,1/5)

Strava vyla vynikající, přišlo velmi chutné, oproti jiným hotelům v Egyptě jsem si vážně pochutnala. Chybělo mi ale ovoce, třeba meloun. Za celých 11 dní byl výběr pouze jablka, hrušky, banán, slívy, což mi přijde na 5 hvězd málo.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,2/5)

Vybavení našeho pokoje hrůza, ale ubytování třeba Italů, je mnohem hezčí, ale přišlo mi, že Čechy tam moc nemusí. Recepce, jídelna -starší nábytek, bez klimatizace, takže strašné vedro. Číšníci u baru, na pláži i v jídelně jsou milí, nevtírají se, snaží se vyhovět.

Pláž a moře  průměrně (4,4/5)

Pláž ušla, potápění také šlo, myslím že korál není tak barevný jako jinde. Vstup pouze přes molo, ale to nám nevadilo, dalo se z něj skákat do moře, což uvítal hlavně syn. Bar na pláži miniaturní, spíše připomínal stánek na pouti. Bar u bazénu-spokojenost. Míchané nápoje, koktejl, džusy.

Okolí hotelu  průměrně (4,4/5)

Celkový dojem  průměrně (4,2/5)

Přesně tak žádná sláva, nejsem stěžovatel, ale tuto recenci jsem musela takhle napsat. V Egyptě jsem byla poněkolikáté i ve 3hvězdičkovém hotelu a spokojená jsem velice, proto se do Egypta vracím opakovaně, ale tento mě velmi zklamal. Hned při příjezdu nám bylo sděleno, že musíme dát 50 dolarů, aby nás ubytovali dříve než ve 14 hod. Pokaždé do pasu dávám dolary, ale tohle mě naštvalo. Celkově hotel tak ***+ více určitě ne. Při nějakém dotazu s námi nikdo nic neřešil. I když se nám pokoj nelíbil, tak nás nechtěli přestěhovat, což je v jiných hotelech samozdřejmostí.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 27
z 32 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Jerzy Klechta: Crown Plaza - 30. 1. 2014 20:24

čoveče já tam byl ve 2011 a všechno super a to jsem velkej hnidopich :D samozřejmě jídlo žádnej El Bully, ale na Afriku pecka. Měj se a směj se reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Marsa Alam - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání