Napsat recenzi

Jana

Recenze hotelu Pickalbatros The Palace Port Ghalib Resort ***** (Egypt - Marsa Alam - Port Ghalib)

Hodnocení:
průměrně: 4,4/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2023
Přečteno: 9x
Recenze se líbila: 54 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Po třetí na 12 dnů. Na to, že jsme zde už po třetí, tak jsme dostali pokoj asi kilometr od recepce, výhled na ulici, samé dodávky, autobusy, od večera do rána hluk z přístavu- diskotéky.. Když jsme ho chtěli vyměnit za jiný do zahrady, tak chtěli 10 EURO za den navíc. Moc si stálých zákazníků neváží. Přímo v pokoji umyvadlo a propojení s WC a sprchou bez dveří, jen závěs, takže při střevních problémech je to super. Úklid a čistota dobré. Strava - u snídaně postrádám celozrnné pečivo, vejce na různý způsob vám udělají, když si vystojite frontu, není žádná změna.Na oběd a večeře omezený výběr, pořád dokola. Za 7 dnů pobytu jen jedenkrát meloun, což mi tady připadá tady v Egyptě ubohé. Strava je strohá. Moře je pěkné, dostatek lehátek, číšník nosi pití, nemusíte chodit k baru, oceňuji dolarem. V moři už se nedá šnorchlovat přímo nad korálem z vody jako loni, ale musíte do laguny nebo na molo. V baru u bazénu si vás 4 číšníci nevšimnout, že tam sedíte, musíte si jít objednat k baru. Večerní program nulový, takže se můžete vydat do přístavu, smlouvat a nakupovat. Letos mě to tady tak nějak zklamalo, příště jinan.

Ubytování  průměrně (4,1/5)

WC a sprcha propojeno s obývacím pokojem, odděleno závěsem.

Strava a stravování  průměrně (4,1/5)

Chudá.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,3/5)

Příště už ne.

Pláž a moře  průměrně (4,7/5)

Pěkné.

Okolí hotelu  průměrně (4,5/5)

Návštěva přístavu s obchody.

Celkový dojem  průměrně (4,4/5)

Nic moc.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 12
z 14 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Marsa Alam - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání