Napsat recenzi

Skvělý hotel

Recenze hotelu Pickalbatros Sands Port Ghalib Resort **** (Egypt - Marsa Alam - Port Ghalib)

Hodnocení:
průměrně: 3,8/5
Vloženo:
Pobyt: říjen 2023
Přečteno: 2x
Recenze se líbila: 37 čtenářům
Fotografie: 6
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Výhled z pokoje na úsvit Výhled z pokoje na úsvit
  • Rejnok Rejnok
  • Večerní pohled na moře Večerní pohled na moře
  • Pohled z moře na molo Pohled z moře na molo
  • Přístav Přístav
  • Slaná laguna - bazén Slaná laguna - bazén

Hotel pár minut od letiště, aniž by vás letadla při pobytu rušila (když jsem se na ně zaměřila,tak jsem zaregistrovala 4 denně). Perfektní služby, pohodový personál, čistý a zmodernizovaný hotel. Do centra městečka cca 7 minut pěšky.

Ubytování  průměrně (3,9/5)

Zaplatili jsme si nejlevnější ubytování s výhledem na zahrady (nechtěli jsme připlácet za výhled na moře) a dostali jsme pokoje s výhledem na moře. Pokoje čisté, klimatizace bez potíží, první hotel,kde mají kvalitní matrace. Velká nová televize s možností připojení USB. Kousek do jídelny, kousek na pláž.

Strava a stravování  průměrně (3,5/5)

Výběr v jídlech skvělý. Snídaně bez problémů, svačinky jsme nenašli,ani jsme je nehledali. Obědy a večeře také velký výběr, ale pro mě jeden VELKÝ problém. Většina jídel, byla s tím jejich kořením (někdy vážně stačí sůl a pepř) a po pár dnech už se vám z toho navaluje,sotva vejdete do jídelny. Nápoje jsou všude stejné, obsluha vám nápoje i po objednání přinese.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,9/5)

Na recepci pohodový personál,na barech všichni plní úsměvů(pro mě super, že dělají kávu z pákových presso mašinek silnou a móc dobrou). Z recepce k jídelně výtah,pro osoby s horší pohyblivostí parádní pomoc. Přímo z recepce vás i s kufry odvezou až k pokojům. I zpět. Alla carte restaurace super.

Pláž a moře  průměrně (4,1/5)

Pláž dostatečně prostorná se spoustou lehátek,2 bary. Při přílivu s botkama do vody od břehu super šnorchlování, 2 mola, první molo ze kterého si můžete skočit do moře (jedno patří hotelu Palace,ale můžeme ho použít) krásné korály,spousta rybiček.

Okolí hotelu  průměrně (4/5)

Kousek do přístavu a vlastně centra městečka. U hotelu se staví aquapark, třeba ho ještě letos dokončí.

Celkový dojem  průměrně (3,8/5)

Pokud by trochu upravili v jídlech to dávkování jejich kořením, určitě bych se sem vrátila. Tohle byl můj jediný problém, který ale nemusí vadit spoustě jiných turistů. Ve všech ostatních ohledech to byl zatím nejlepší hotel, který mohu jen doporučit.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 17
z 21 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Marsa Alam - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání