Napsat recenzi

Prohlídka hotelu Royal Tulip Beach Resort ****

Recenze hotelu Casa Mare Beach Resort (ex Royal Tulip) **** (Egypt - Marsa Alam - Port Ghalib)

Hodnocení:
průměrně: 3,8/5
Vloženo:
Pobyt: březen 2019
Přečteno: 1 197x
Recenze se líbila: 273 čtenářům
Fotografie: 11
Videa: 0
Komentáře: 0

Tento hotel je velký komplex několika budov, který je nejlepší volbou pro lidi, kteří jezdí do Egypta za kitem a windsurfingem.

Ubytování  průměrně (4,2/5)

Hotel nabízí 199 standardních pokojů s balkónem nebo terasou, nabízí také za příplatek pokoje s výhledem na moře. Jsou zde také rodinné pokoje, jedná o dva dveřmi propojené standardní pokoje. Samozřejmostí je každodenní úklid a doplňování balené vody.

Strava a stravování  průměrně (4/5)

V rámci all inclusive, klienti mohou čerpat služby od 10 hodin do 23:00hod. Je zde jedná hlavní restaurace, spojená s venkovní terasou a také jedná à la carte italská restaurace. Nabídka je zde velmi bohatá, od těstovin, které Vám kuchaři připraví na míru, tak po ryby, masa a nepřeberné množství příloh. Velmi obsáhla je zde také nabídka ovoce a zeleniny. Hotel připravuje na večeře pro klienty také tematicky zaměřenou kuchyni (egyptská, středomořská,…)

Pro klienty, kteří se nechtějí z pláže vracet na jídlo do restaurace, tak u pláže slouží snack bary (hranolky, Burgery, pizza, ovoce).

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4/5)

Hotel má svůj animační tým, který má pro klienty přichystanou bohatou nabídku aktivit. Velkou výhodu vidím, že jsou zde dvě české animátorky.

Součástí hotelu je také zdarma fitness a spa centrum, které je již za příplatek. Klient může využít také potápěčské centrum nebo školu kitesurfingu

Wifi je v hotelu za poplatek.

Pláž a moře  průměrně (3,4/5)

Pláž u hotelu je velmi udržována a čistá. Lehátka a slunečníky jsou zde také s oporou proti větru. Vstup do moře je zde možný pouze přes molo, které je dlouhé 750 metrů, ovšem sejít do moře se dá také v půlce mola, odkud vedou schůdky do moře.

Okolí hotelu  průměrně (3/5)

Okolí v hotelu je poměrně stejně krásně udržované, jako u většiny hotelů v Egyptě. Mnoho zeleně, které je každodenně zalévané a upravované. Mimo hranice hotelu je již klasicky poušť s hromadou odpadků.

Celkový dojem  průměrně (3,8/5)

Pokud se na hotel podívám z hlediska cena/kvalita, tak je nejlepší volbou. Zároveň bych hotel spíše nedoporučovala pro rodiny s dětmi, a to hlavně z důvodu nevyhovující pláže pro děti.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 25
z 36 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Marsa Alam - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání