Napsat recenzi

Alena

Recenze hotelu Casa Mare Beach Resort (ex Royal Tulip) **** (Egypt - Marsa Alam - Port Ghalib)

Hodnocení:
průměrně: 3,8/5
Vloženo:
Pobyt: říjen 2022
Přečteno: 562x
Recenze se líbila: 90 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Hotel Tulip Beach Resort je krásný komplex budov v areálu s krásnou zahradou a písčitou pláží. Hotel celkově i s pokoji denně uklizené, čisté lůžkoviny i ručníky, denně nová voda, dostatek kávy i čaje.. Nikde žádná havět ani komáři. Personál včetně číšníků skvělí, usměvavý. Jídlo po celý den skvělé, od snídaně až po večeře velký výběr všeho, včetně ovoce , zeleniny, desertů. Vůbec nechápu jak někdo může napsat že měl problém s jídlem a něco si vybrat. My také měli problém si vybrat, ale jen proto, že toho bylo tolik k dispozici od rána do večera a člověk nevěděl co si z toho velkého množství vzít. Animátoři skvělí, cvičení, jóga, tance. Bazény čisté, voda též, jeden s mořskou vodou. Denně se večer voda v bazenéch čistila a okolí bazenů se uklízelo po celý den. Nikdo z nás žádný bakšiš netahal a přesto byli ochotní všichni a úslužný po celý den. jediné s čím mohu souhlasit je molo. Molo do vody hrozně dlouhé, strašně fouká studený vítr, což není moc příjemné. Do vody se člověk dostane i z pláže, ale vody po kotníky, na plavání to není ani po 300 metrech. Vody je ale čistá, řasy začínají až po 300 metrech a pak začínají výmoly , řasy a jsou tam i velcí ježci a je dál jít je velmi nebezpečné. takže moře bylo pro nás zklamání, protože to je pro nás zásadní. Výlety jsou, ale velmi předražené a na náš vkus moc komerční.Krásný výlet byl do pouště na čtyřkolky, nádherné a doporučuji, ale 20 dolarů za pár fotek a video, které stejně nelze otevřít do WatsAppu je opravdu předražené. Výlet faraonskou lodí za korály za 75 dolarů byl velkým sklamáním a velká komerce. Všude vás otravuje fotograf a nutí vás fotit a nakone si řekne za fotky do WatsApu o 40 dolarů, tak to byla síla. Nikdo to nechtěl ani za 20, protože fotky si může udělat každý sám, bez otravování druhých. Obchůdky v přístavu velmi předražené, na letišti koupíte stejné věci za polovinu.

Ubytování  průměrně (4,2/5)

Pokoje čisté, denně uklizené, bez komárů a jiné havěti.

Strava a stravování  průměrně (4/5)

Strava výborná, od pečiva, ovoce, zelenina a všeho dostatek . Obědy a večeře skvělé, deserty vynikající, na ničem nešetřili, dostatek pití kávy, vody všude, , jak u bazenu, tak na pláži i v restauraci. Všude čisto, hned se uklízeli stoly, měnily ubrusy a zametalo, jak někdo nadrobil. Velká pochvala. Záchody všude čisté, chodby také, recepce čistá, bar u recepce k dispozici taky.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4/5)

Výborné ve všech směrech, pouze slabé wifi

Pláž a moře  průměrně (3,4/5)

pláž čistá. moře nejslabší článek z celého hotelu.

Okolí hotelu  průměrně (3/5)

krásné, čisté

Celkový dojem  průměrně (3,8/5)

Až na moře, bylo vše podle našich představ, ale protože moře je pro nás zásadní, tak už bychom sem nejeli. Pokud někomu stačí koupání v bazénu vřele doporučuji, pokud chce moře, tak s lepším přístupem do moře někde jinde.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 25
z 36 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Marsa Alam - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání