Napsat recenzi

katastrofa

Recenze hotelu Solitaire **** (Egypt - Marsa Alam - Marsa Alam)

Hodnocení:
průměrně: 3,1/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2014
Přečteno: 626x
Recenze se líbila: 547 čtenářům
Fotografie: 6
Videa: 0
Komentáře: 0
  • barel s vodou a informací, že voda stojí 1€ za napuštěnou lahev barel s vodou a informací, že voda stojí 1€ za napuštěnou lahev
  • ovládání klimatice, které vůbec nefungovalo. Po opravě bylo znovu pouze slepenou páskou k sobě, ale regulace teploty dále nefungovala ovládání klimatice, které vůbec nefungovalo. Po opravě bylo znovu pouze slepenou páskou k sobě, ale regulace teploty dále nefungovala
  • informace pro klienty o stavu bazénu informace pro klienty o stavu bazénu
  • co k tomu říci...4 dny se v něm nedalo koupat, což z 11 dní pobytu je celkem dost. co k tomu říci...4 dny se v něm nedalo koupat, což z 11 dní pobytu je celkem dost.
  • odpolední snack....jeden talíř s pečivem od snídaně. odpolední snack....jeden talíř s pečivem od snídaně.
  • barel s vodou a informací, že voda stojí 1€ za napuštěnou lahev barel s vodou a informací, že voda stojí 1€ za napuštěnou lahev

přístup do moře pouze přes molo a to přes hrozný železný a nebezpečný žebřík, jinak se v moři vykoupat nedá. Pokud bude červená vlajka, tak koupání pouze v bazénech, které svou kvalitou vody jsou vhodné pouze pro nejodvážnější. Za kvalitu v hotelu se stará jeden Italský manager jménem Dominico a také to tak vypadalo. Arogantní, neochotný Ital, který navíc lže a nelze se s ním na ničem domluvit.

Pokoje jsou čisté, ale problém je funkčnost klimatizace, kterou nám museli 2x opravovat, ale ti co mají pokoj po nás budou mít stále stejný problém. Na první opravu jsme čekali 2 dny (ve 40stupňových vedrech).

Jediné pozitivní na této dovolené byl opravdu nádherný korál a živočichové v něm.

Ubytování  průměrně (3,7/5)

pokoje jsou v resortu celkem čisté, i když při příjezdu budete čekat na ručníky. Na mnoha pokojích nebyla funkční klimatizace a musela se několikrát opravovat. U nás to bylo 2x.

Pokoje byly uklízeny každý den a to dobře.

Strava a stravování  průměrně (3,4/5)

strava byla chudá, ale celkem dobrá. Každý den bylo rybí maso + jeden den kuřecí a druhý den hovězí, jinak bez masa. Občas se nepovedly brambory, které byly nedovařené a tvrdé, jak kdyby ve vodě ani nebyly. Výborné bylo pečivo a sladkosti. Nebylo moc na výběr z ovoce a zeleninové saláty spíše ze zbytků z předešlích dní.

Dopolední a odpolední snack vypadal 10x z 11 dní tak, že se na poslední půl hodinu doneslo pečivo, které zbylo ze snídaně. 1x přišel kuchař (velice milej a ochotnej) a udělal nám palačinky.

Za 17€ se dala koupit večeře s mořskými plody. Ta vypadala v podání Italského managera kvality tak, že kdo nejedl mořské plody a objednal si barbecue, dostal pouze jeden chod se dvěma špízy kuřecího masa a hromádkou rýže. Když jsme požadovali kompenzaci za tuto večeři, ničeho jsme se nedočkali. Museli jsme řešit až s nejvyšším managmentem hotelu, který sjednal nápravu a postaral se o to, aby byla cena večeře vykompenzována.

Navíc v hotelu je zcela nedostatek tekutin a nemožnost si načepovat obyčejnou vodu do pet lahve. Voda se dala koupit pouze v originál balení za 1€ za 1,5 litru, což neodpovídá programu ALL INCLUSIVE.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,8/5)

bazény byly v katastrofálním stavu. První bazén byl první 4 dny zcela zelený a nedalo se v něm vůbec koupat. V druhém bazénu bylo vidět 30cm pod hladinu a pak už nic. Toto trvalo 8 dní, pak byl bazén vyčištěn. Do té doby se tam lilo každý den několik kýblů s chlórem a kdo otevřel oči pod vodou, tak je měl ihned vypálené. Ani v moři mi slaná voda tak moc nevadila. Voda smrděla chlórem a nebylo nic vidět. Co se týče kvality hotelu, tak to byla jedna velká katastrofa. Kvality manager byl Italský manager, který chodil po hotelu s tričkem Mickey Mouse. S tímto .....se nedalo na ničem domluvit. Byl velice arogantní a nikdo krom Italů se ničeho nedočkali. Mr. Dominico se je zcela neschopný a doufám, že nikdo kdo tam pojede už ho nepotká.

Jinak personál sám o sobě byl dobrý, ochotný a přátelský. To samé se dá říci o animačním týmu.

Pláž a moře  průměrně (3,8/5)

dávám 2 hvězdičky z důvodu, že se v moři nedá koupat, pouze šnorchlovat. Při odlivu zůstanou z moře pouze kaluže, které mají 35 stupňů. Pokud je příliv, tak je cca 20cm vody, ale tomu se také těžko říká moře. Přístup do moře NENÍ přes korály, ale pouze přes molo kde jsou příkré, kluzké a hrozné kovové schody. Kdo je neplavec nebo pohybově nějak omezen, tak se do moře vůbec nedostane.

Pokud ovšem plavete a rádi šnorchlujete, uvidíte krásný korál a spousty živočichů žijících v něm. Toto bylo nejkrásnější na celé dovolené.

Okolí hotelu  průměrně (3/5)

okolí hotelu bylo takové, jaké jsme očekávali. Jedná se o oblast Marsa Alam, kde je všude okolo poušť. Pláž byla pěkná a upravená, ovšem lehátka na pláži v katastrofálním stavu. Matrace jsou roztrhané a v dezolátním stavu a to se dá říci i o dřevěných lehátkách, která se rozpadala.

Celkový dojem  průměrně (3,1/5)

dle fotek na www.*******.cz jsme jeli do jiného hotelu. Ze 14ti fotek je 10 fotek ze zcela jiného hotelu. Řekl bych klamavá reklama ze strany www.*******.cz. Navíc nedostatek tekutin, které jste si nemohli vzít...nejedná se o ALL INCLUSIVE, pokud si nemůžete vzít v době určené kolik chcete pití nebo jídla.

Do tohoto hotelu bych se vrátil za podmínek, že by se změnilo vedení hotelu, byla poloviční cena a na stránkách, na kterých si zájezd objednávám byly skutečné a pravdivé informace. Jsem zklamán z toho co se na těchto stránkách prodává a z toho co pak vidíte ve skutečnosti.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 5
z 10 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Marsa Alam - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání