Napsat recenzi

Dovolená za trest - Best Western Solitaire resort

Recenze hotelu Solitaire **** (Egypt - Marsa Alam - Marsa Alam)

Hodnocení:
průměrně: 3,1/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2014
Přečteno: 834x
Recenze se líbila: 586 čtenářům
Fotografie: 1
Videa: 0
Komentáře: 1

V žádném případě sem nejezděte. Je to nejhorší hotel, který jsme za svůj život navštívili. Ubytovací služby velmi špatné, jídlo také za nic nestojí Všude špína, zápach a odpadky. Rovněž okolí resortu není nic moc, několik stavenišť a ze všech stran resortu smetiště. Moře je krásné, ale to je zásluhou přírody, nikoliv lidí. Společenské vyžití veškeré žádné, po 20. hodině mají hosté nejlépe spát. Nákupní možnosti rovněž nedostatečné, jen pár stánků s kýčovitými suvenýry a plážovým vybavením. Kladné recenze z minulých let jsou z období, kdy tento hotel normálně fungoval.

Ubytování  průměrně (3,7/5)

V pokoji nebylo pořádně uklizeno už po předchozích hostech, sociální zařízení bylo špinavé a z odpadu byl cítit silný zápach. V pokoji prach a plno písku, přes okna nebylo skoro vidět. Lůžkoviny a závěsy byly špinavé. Za celý týden nebylo vyměněno ložní prádlo. V chodbě pod schody byly naházeny odpadky, které nebyly uklizeny i přes opakované stížnosti z naší strany. Za vilou byla rovněž naházena hromada odpadků.

Strava a stravování  průměrně (3,4/5)

Jednotvárná, nekvalitní a nechutná strava, nedostatek nápojů. V restauraci byly špinavé ubrusy, stejně tak bylo špinavé i nádobí. Chyběly sklenice a hrnky na nápoje. K dopolední a odpolední svačině bylo suché pečivo, které zbylo od snídaně. Pitná voda v PET láhvích nebyla k dispozici. Bylo nám sděleno, že si máme brát pitnou vodu z barelu v jídelně. Když jsme tak učinili, byli jsme velmi hrubě napadeni manažerem hotelu (nosil tričko s Mickey Mousem).

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,8/5)

V bazénech byla špinavá voda, nebyly čištěny celý týden. Kulturní a společenské vyžití veškeré žádné, v 17. hodin se zavíral bar u bazénu a na pláži. Po večeři byl v provozu jen lobby bar na recepci, ve kterém nebyl dostatek míst pro všechny hosty. Co se týká personálu v hotelu, příjemní a ochotní byli barmani u bazénu a na pláži, pro zbytek personálu byli hosté jen na obtíž. Nákupní možnosti naprosto nedostatečné, jen několik stánků s plážovým vybavením a nevkusnými předraženými suvenýry, některé kiosky nebyly otevřeny po celý týden. V resortu byly poházeny odpadky a večer se šířil silný zápach - pravděpodobně byly rostliny v resortu zalévány splaškovou vodou. Při odjezdu nás v recepci chtěli okrást, měli jsme zaplatit nějaký nesrozumitelný účet. Samozřejmě jsme se bránili a v závěru jsme nedopláceli nic.

Pláž a moře  průměrně (3,8/5)

Na pláži byly polámané a rezavé slunečníky, lehátka byla rozbitá. Matrace na lehátkách byly roztrhané a plesnivé. Přístup do moře byl jen z mola po příkrém a rezavém žebříku do hloubky cca 30 - 50 m. Přes korálové podloží se chodit nesmělo. Chodili jsme se koupat do laguny asi 2 km za resortem, tam byl pozvolný vstup do moře. Voda v moři byla teplá, krásné korály a ryby.

Okolí hotelu  průměrně (3/5)

Resort byl na odlehlém místě, veřejná doprava pro přepravu hostů do centra oblasti neexistovala. Okolí bylo zamořeno odpadem všeho druhu, v blízkosti se rovněž nacházelo několik stavenišť. Možnost procházek po okolí žádná nebyla, z každé strany smetiště, zpevněné komunikace zde neexistují. Do města se dalo jet jen předraženým taxíkem. Obchody v okolí žádné nebyly.

Celkový dojem  průměrně (3,1/5)

Dovolenou jsme strávili ve špíně, nepořádku a mezi odpadky. Kdybychom si postavili v České republice stan u libovolného smetiště, vyjde to nastejno a ještě i levněji. Tento hotel bychom doporučili jen tomu, koho bychom chtěli naštvat nebo potrestat, dobrým přátelům ani náhodou. Po této zkušenosti jsme se rozhodli, že Egypt již nikdy nenavštívíme.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 5
z 10 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

pet: RE - 1. 9. 2014 22:03

Odpovídá ostatním recenzím, např. na *****. Na Egypt jsou 3* a kousek opravdu málo. Jinak Egypt nezatracujte, většina výše popsaných věcí (bordel v okolí, apod.) je tu úplně normální, vše vynahrazuje moře, takové (včetně lužen v jiných hotelech) za podobné peníze nikde nenajdete. Marsa Alam je ale všude o hotelech na samotě, pro vyžití musíte většinou jen do Hurghady. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Marsa Alam - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání