Napsat recenzi

Spokojenost

Recenze hotelu Royal Brayka Beach Resort ***** (Egypt - Marsa Alam - Marsa Alam)

Hodnocení:
průměrně: 3,8/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2018
Přečteno: 199x
Recenze se líbila: 349 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

V Egyptě poprvé, začátek pobytu jsme byli v rozpacích, ale pak jsme pociťovali den ode dne zlepšení.Mohu doporučit - pohoda.

Ubytování  průměrně (3,8/5)

Klasický pokoj 2+2 , koupelna se sprchou a WC, prostorný balkon s výhledem na krásný bazén. Dostali jsme menší přistýlku, ale na požádání byla klasická a to skoro hned. /klid pravidelný, výměna všeho také bez problémů. Nějaké nedostatky byly, ale na to, že uklízejí chlapi super.

Strava a stravování  průměrně (3,6/5)

První den bylo jen jedno maso a k tomu asi 4 druhy příloh????, což nás překvapilo, ale pak se to zlepšovalo a každý den bylo něco jiného k obědu i k večeři.Dezerty no- dalo se . Ovoce nějaké ano, sem tam meloun vodní a galia meloun skoro denně. Furt doplňovali, člověk se nemusel bát, že nic pak nebude. Chuťově ovšem výborné. Gril- všechno připálené- nicméně chuťově super, jen černé . Kdo se nepřijel jen nacpat, vždy se dalo vybrat. ...Všude ale řady, nebyly talíře, skleničky, příbory. Za to srážím body....

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,8/5)

Lobby bar-z počátku pár stolů, hrůza děs bez klimy. Pivo flaškové teplé... naštvaný číšník. S lobby nemá nic společného Zde kulečník, pink-ponk bez míčku-po týdnu i míček...Bar u hlavního bazénu skvělý- sem tam zase to flaškové teplé pivo, jinak mícháče a pohoda, tam se makalo, klobouk dolů před Luisem-mazák.Tobogány o.k, trošku špinavější bazen u nich, ale dělali co mohli v tom teple.Vedle byl bazén paráda. Miniklub jsme nevyužili.

Celkově personál fakt úžasný, starostlivý, milý a přátelský. Kdo neumí anglicky, vystačí si s češtinou, kterou skoro všichni aspoň trošku umí. Animace sranda, hodně českých animátorů, krásný amfiteater.

Malinký problém jsou lehátka u bazénů, těch je katastrofálně málo, na takový komplex.

Pláž a moře  průměrně (4,3/5)

Nádherná....Bar, potápěčské cetrum, molo pro plavání a šnorchlování s úžasným podmořským světem. Pláž je i pro neplavce s písečným dnem, pozvolně se svažující. U6 tady je spousta rybiček. Voda jako v termálech teploučká a úplně čistá.

Pokud chcete ležet u plážičky, ráno si přivstat na lehátko, ale pokud je vám to jedno, lehátek docela dost u mola.

Okolí hotelu  průměrně (3,5/5)

Krásná zahrada, palmy, rozkvetené všechno a parádně udržované .Jen je to málo osvětlené a večer je brzy tma, tak si musíte dávat bacha kam šlapete.

Okolí hotelu bylo neuvěřitelně čisté i při tom obrovském množství lidí.....

Celkový dojem  průměrně (3,8/5)

Byli jsme spokojeni. V Egyptě jsme byli poprvé, po lehkém počátečním rozčarování, jsme si to nakonec náramně užili. Parádní dovolená...Za nás doporučujeme.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 67
z 101 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Marsa Alam - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání