Napsat recenzi

První návštěva hotelu Royal Brayka

Recenze hotelu Royal Brayka Beach Resort ***** (Egypt - Marsa Alam - Marsa Alam)

Hodnocení:
průměrně: 3,8/5
Vloženo:
Pobyt: březen 2017
Přečteno: 869x
Recenze se líbila: 456 čtenářům
Fotografie: 6
Videa: 0
Komentáře: 1

Hotel v klidné oblasti Marsa Alam s krásnými korály a možností šnorchlování. Po příletu brzy ráno nebyl problém s check inem a čekáním na volné pokoje, ihned jsme dostali pásky a mohli tak zajít na snídani.

Ubytování  průměrně (3,8/5)

Ubytování je čisté a každý den uklizené, mění se denně čistá balená voda pro osobní potřebu. Nicméně při bližším pohledu naprasklé sprchy nebo zaplácané kachličky jakýmsi lepidlem podle mě neodpovídají úrovni 5* hotelu.

Strava a stravování  průměrně (3,6/5)

Snídaně byly průměrné, pečivo podle mého názoru nebylo úplně nejčerstvější, káva s automatu Nescafé se nedala vypít, ať člověk zkoušel jakýkoliv typ přípravy, s mlékem, cukrem, i bez. Toto se ovšem týkalo většiny navštívených hotelů v oblasti. Musím ale pochválit obědy a hlavně večeře, široký výběr masa a ryb, těstovin i zeleninových salátů. Každý večer čerstvé maso připravované na venkovním grilu.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,8/5)

Protože jsem zde byla před začátkem sezony, byly zde omezeny některé služby hotelu, například neprobíhající animační programy nebo zavřené obchody. Perfektní byl ale vyhřívaný bazén, krytý před větrem, v březnu bylo ještě chladno a větrno a tento bazén ocenila většina klientů. Hotel také nabízí prostorný sál vhodný také pro firemní konference.

Pláž a moře  průměrně (4,3/5)

Pláž čistá s venkovním barem, pozvolný vstup do moře možný z vedlejšího hotelu Brayka Bay, u hotelu Royal Resort není možné kvůli velkému množství korálů.

Okolí hotelu  průměrně (3,5/5)

Krásné udržované zahrady v okolí hotelu s velkým množstvím rozkvetlých květin. Je možné využívat služeb i hotelu Brayka Bay.

Celkový dojem  průměrně (3,8/5)

Hotel bych hodnotila spíše jako 4*, v klidné oblasti.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 67
z 101 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro obchodníky
  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

ariam: PAJA KDO TO JE??!!!! - 15. 6. 2017 9:15

zrejme Agent ck a pak uver rezenzim je tady asi v kazdem hotelu to je priserna prodejni taktika !!!! PISE KRIZEM KRAZEM O EGYPTSKYCH UBYTOVANICH reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Marsa Alam - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání