Napsat recenzi

Pozoruhodné

Recenze hotelu Royal Brayka Beach Resort ***** (Egypt - Marsa Alam - Marsa Alam)

Hodnocení:
průměrně: 3,8/5
Vloženo:
Pobyt: leden 2015
Přečteno: 2 063x
Recenze se líbila: 788 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 1

Tento hotel jsem navšívila podruhé a vemi mne překvapily špatné recenze z poslední doby. Naštěstí, velmi nepravdivé.Cestuji do Egypta několikrát v roce a hotel Zee Brayka je velmi dobrá varianta. Služby, pláž, lokalita a příjemný personál je asi nejlepší varianta v této oblasti.

Ubytování  průměrně (3,8/5)

Narosto pohodové. Dobré matrace, balkon s výhledem na bazén a moře. Nevidím žádný problém.

Strava a stravování  průměrně (3,6/5)

Asi zatím nejlepší. Křepelky, tuňák, krabi, kachna, krocan, jahody, granátová jablka....Opatrně, jejich gastronomie je velmi likvidační. Nedalo se odolat.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,8/5)

Ke službám se musím vyjádřit negativně. Vyhněte se jízdě na koni. Zvířata jsou divoká a nebezpečná. Také nedoporučuji služby wellness centra. Obojí jsem vyzkoušela a nebyla jsem spokojená. Fitka jsou dvě. Jedno nové a jedno na druhé Brayce. Obojí se dají naprosto skvěle využít. Personál však byl pohodový.

Pláž a moře  průměrně (4,3/5)

Velmi výhodný vstup do moře. Písek, pohoda dále korálové útesy. Vhodné jak pro děti, tak pro milovníky šnorchlování.

Okolí hotelu  průměrně (3,5/5)

Musíte si uvědomit, že je to Egypt. Okolí je narosto stejné, jako v Egyptě bývá. Poušť. Nádherná, divoká a rozhodně není pro každého. Ale není se čeho obávat. Ochranka nerada pouští klienty na procházky pouští ale stojí za to požádat o povolení se projít....

Celkový dojem  průměrně (3,8/5)

Patnáct let létám několikrát ročně do Egypta a jsem přesvědčena, že Brayka je velmi kvalitní hotel se skvělým personálem, polohou, pláží a servisem. Mohu jen doporučit

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 67
z 101 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Martina: Nechápu...... - 3. 3. 2015 13:06

Výše popsanou recenzi hotelu Royal Brayka dost dobře nechápu. Jsou pouze 2 možnosti. Buď je psaná účelově nebo se tamní poměry hodně změnily. Byla jsem tam v říjnu a spokojeni jsme nebyli. Kde dotyčná přišla na tak rozmanitou kuchyni a výborný vstup do moře?!? Pláž malá, proto i mimo sezonu přeplněná. Jídlo jednotvárné, maso na příděl, ani jedno z jmenovaných - křepelky, tuňák, krabi, kachna, krocan, jahody, granátová jablka- jsme neviděli ani z rychlíku. Tak nevím. V této zemi jsme byli nejméně 8x na různých místech, dovolená v Brayce se řadí mezi hodně slabé. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Marsa Alam - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání