Napsat recenzi

Poprvé a naposled

Recenze hotelu Royal Brayka Beach Resort ***** (Egypt - Marsa Alam - Marsa Alam)

Hodnocení:
průměrně: 3,8/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2013
Přečteno: 1 124x
Recenze se líbila: 830 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Dovolená v Hotelu Royal Brayka je v hodná pro rodiny s dětmi.Hotel je vzdálen od letiště 40 minut jízdy autobusem. Egyptský delegát mluví česky a jezdí každý den, je velmi vstřícný, děti pohlídá česká delegátka dopoledne a odpoledne po dvou hodinách, bazény s tobogány jsou v provozu 2 hod. dop.. a 2 odp. Pokoje jsou slušné a čisté.

Ubytování  průměrně (3,8/5)

Co se týče pokojů na čistotu a vybavení jsem byl spokojen,ale chladnička málo chladí,což je nepříjemné.Výměna žárovky trvá 3 dny, Klimatizace je výkonná a funkční, ovladatelná na pokoji. Úklid je každý den. WiFi je možné za poplatek 5 euro hod, a stane se že sít vypadne dříve.

Strava a stravování  průměrně (3,6/5)

Plně souhlasím s názorem ,že strava je spíše plná penze a nejlépe se najíte ráno,Jídla je dost, ale není moc chutné. Zákusky a dorty jsou tam z jídla to nejlepší. Pokud chcete pití v baru alko nebo nealko obsluha je protivná, že vás přejde chutˇna vše, zvláště pak venku u baru pod recepcí.Jejich alkohol není dle mého názoru k pití snad kromě Vodky a Ginu navíc není chlazený.Dá se to vyřešit ledem, ale nechtěl jsem riskovat rychlý krok . Doporučuji přejít do hotelu Brayka Bay k pláži kde je obsluha příjemnější a mají tam kávu i zmrzlinu pro děti

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,8/5)

Katastrofální je skutečnost, že v hotelu i v případě kdy není obsazenost Vás nechají doslova trčet po příletu od 4.30 ráno do 11.hod na recepci bez možnosti stravy, o pití se musíte prosit.Pokud využijete kupon na 15 min. masáže budete dalších 15 minut otravováni aby jste si koupily jejich služby. Personál v barech je výrazně neochotný.V obchodě nic zajímavého nekoupíte a když něco vyberete tak musíte hodně smlouvat o ceně.Opět platí, že musíte přejít do hotelu Brayka Bay kde je 5 obchudků. Fitness je zaměřeno pouze na kondiční cvičení rozhodně ne na posilování.Pokud odlétáte ve večerních hodinách máte smůlu nebot´ do 12 hod. odevzdáte klíče, pásky z ruky a opět čekáte na recepci bez jídla

Pláž a moře  průměrně (4,3/5)

V několika bazénech si najde každý své místo.Moře je vhodné jen pro děti,jelikož přístup je pouze z jedné strany, navíc je tam mělká a teplá voda, která neosvěží. Kolem jsou korály a nejsou vybudovány mosty pro přejití přímo ke korálovým útesům,což je škoda. Proto je nutné přejít 300 m mělkou vodou ,aby jste si užili šnorchlování popř. potápění, což je tam krásné a hloubka je od 4 do 14 m značka ideál. Potápěcká základna je v hotelu Brayka Bay, takže nikam nemusíte přejíždět. Všude jsou vybudovány sprchy

Okolí hotelu  průměrně (3,5/5)

Resort je veliký a tím je možnost se projít. Nudit se nebudete jelikož je v resortu spoustu čechů. Tradičně je udržována zelenˇa palmy, a co se týče okolí je jasné, že kolem je z našeho pohledu pouze poušt, ale to je v Egyptě vždy, pokud nejste zrovna na Nilu.Je možno si zajet ve večerních hodinách do přístavu Port Ghalib vzdáleného 40 minut od hotelu za 10 euro osoba což z výletů doporučuji. Ostatní výlety vzhledem ke zdlouhavé přepravě nepreferuji,ale to je pouze můj názor.

Celkový dojem  průměrně (3,8/5)

Vzhledem k tomu že jsem byl s rodinou jsem si dovolenou užil a nenudil se. Je nutné vždy brát v potaz že co jsem napsal je můj osobní názor a každý z nás uznáváme jiné priority .Také je pravdou že za cenu kterou člověk zaplatí za dovolenou v Egyptě by jinde v Evropském světě stála mnohem více.,nechci dělat reklamu někomu jinému ale najdete hotely v Egyptě s lepším přístupem zaměstnanců a lepším jídlem.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 67
z 101 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Marsa Alam - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání