Napsat recenzi

pěkná, pohodová a klidná dovolená

Recenze hotelu Royal Brayka Beach Resort ***** (Egypt - Marsa Alam - Marsa Alam)

Hodnocení:
průměrně: 3,8/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2015
Přečteno: 894x
Recenze se líbila: 678 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Hotel klidný,pohodový vhodný pro všechny generace,nebyl problém se domluvit i česky, po příjezdu nás mile a s úsměvem přivítala mladá delegátka češka Petra a se vším nás seznámila pracovala pro hotel a sdělila nám,že se na ni v případě potřeby můžeme kdykoliv obrátit. Na pokoj jsme nečekali, ubytovali nás ihned.Mohli jsme využívat i služby vedlejšího hotelu kromě stravování. Nákupní možnosti byly však omezené, ceny dost vysoké a nedalo se moc smlouvat. Nebyla konkurence.

Ubytování  průměrně (3,8/5)

Všude bylo čisto,denně personál uklízel jak pokoje tak i okolí,pláž ,prostory u bazénu,starali se o vynášení odpadkových košů sbírali papírky atd...Pokoje byly prostorné, na postelích byly úžasné, vysoké matrace ,pohodové spaní.V koupelně sprchovací kout a umývadlo, vše čisté doplnovali nám i šampony, mýdla, krémy a toletní papír.

Strava a stravování  průměrně (3,6/5)

Snídaně bohaté, vždy se dalo z něčeho vybrat. Pečivo přímo fantastické a měkké, to není ani u nás v Česku, byly i vánočky a české buchty plněné marmeládou. Na obědy byly chutné a dobře ochucené polévky, špagety a velký výběr zeleniny a salátů. S masem to však bylo horší, vypadalo hezky, ale nedalo se jíst strašně tuhé, z ryb byl vždy jeden pokrm, ale bylo to moc mastné. Večeře podobné jako oběd. Kdo není náročný ,tak si vybere, ale kdo si jídlo vychutnává asi by nebyl spokojen.Asi 3x jsme měli venku připravevý raut, flambovali ovoce, grilovali, nádherná prezentace a výzdoba. Nebyl problém si vzít jídlo i ovoce na pokoj.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,8/5)

Personál úsměvavý, ochotný, milý , vždy se nám snažili porozumět a vyjít vstříct. Bez problémů. Jen mám jednu připomínku k odjezdu, ačkoliv slíbil delegát buzení z recepce nikdo nás nevzbudil a kufr jsme si taky na recepci dovezli raději sami.

Pláž a moře  průměrně (4,3/5)

Pláž čistá, moře teplé.Každé dopoledne i odpoledne se na pláži podávala zmrzlina a něco sladkého k tomu.Animační programy na pláži byly spíš pro mladší generaci, ale večerní vystoupení hezké pro všechny.

Okolí hotelu  průměrně (3,5/5)

Nádherná zahrada, vše udržováné. Čisto.

Celkový dojem  průměrně (3,8/5)

Dovolená se nám líbila. Ohodnotila bych hotel na čtyřhvězdičkový.Byl tam klid ,pohoda. Bez kraválů a bez Rusů, jen někdy bylo slyšet na pláži hovořit rusky, ale velice málo.Italové byli v pohodě bylo jich někdy více slyšet, ale i oni sem přišli na dovolenou a chěli si ji užít, stejně jako my.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 67
z 101 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Marsa Alam - nejlepší hotely

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání