Napsat recenzi

EGYPT - MARSA ALAM - ROYAL BRAYKA - spokojenost :)

Recenze hotelu Royal Brayka Beach Resort ***** (Egypt - Marsa Alam - Marsa Alam)

Hodnocení:
průměrně: 3,8/5
Vloženo:
Pobyt: září 2012
Přečteno: 1 593x
Recenze se líbila: 882 čtenářům
Fotografie: 22
Videa: 0
Komentáře: 0
  • hotel - vstupni hala hotel - vstupni hala
  • hotel - pohled na nas pokoj - 2.okno v prizemi zprava hotel - pohled na nas pokoj - 2.okno v prizemi zprava
  • hotel - pohled od dolniho bazenu hotel - pohled od dolniho bazenu
  • hotel - pokoj obr.1 hotel - pokoj obr.1
  • hotel - pokoj obr.2 hotel - pokoj obr.2
  • plaz plaz
  • more a kde se da plavat more a kde se da plavat
  • more more
  • jidlo - pecivo jidlo - pecivo
  • jidlo - snidane jidlo - snidane
  • plaz plaz
  • jidlo - sladke jidlo - sladke
  • jidlo - zelenina jidlo - zelenina
  • jidlo - mix :) jidlo - mix :)
  • more more
  • hotel hotel
  • jidlo - sladke jidlo - sladke
  • divadlo divadlo
  • more more
  • labut z rucniku labut z rucniku
  • plaz plaz
  • hotel hotel

Spokojenost. Ja v Egypte poprve. Nechtelo se mi - byt zavrena v komplexu, ev.jezdit na organizovane zajezdy, ale nakonec tyden mile prekvapujici. Novy hotel, otevren na jare 2012, vedle je starsi hotel Brayka (pry taky ok). Vse nove, personal mily, jidlo dobre, more super, jen lehatek akorat a to bylo po sezone a hotel naplnen z 1/3 a jeste zcela nedostaven. Italska agentura, tj.animacni programy i vecerni v italstine, jidlo take hodne italske, ale nam to nevadi :) Vyborne dorty a zakusky. Obsluha a personal super, vsichni mili a usmevavi. A jsou hodne aktivni, tj.pokud si nechate nedojedeny talir na stole a odejdete pro piti, muze se Vam stat, ze talir jiz bude uklizen :) Da se platit jak USD tak EUR, v hotelu (vylety, kurzy potapeni) i na letisti. V hotelu je i kramek, musite smlouvat, my koupili par drobnosti - nejake sosky - a panu prodavajicimu diky nam poskytnutym slevam vymrela hlady snad pulka rodiny, ale nedejte se :)

Ubytování  průměrně (3,8/5)

Hotel super, pokoje nove a krasne, kazdy den uklizeno, 3x jsme nechali 1 USD a byly nam udelany 2x labute z rucniku.. jeee :) Jedine minus, ze pokoj byl vedle venkovniho divadla, tj.do 23h rvouci italska zabava (coz hlavne v den prijezdu ve 4h rano a tudiz snaha vecer se co nejdrive dospat, nebylo moc prijemne). K nasemu stesti ale DISKOTEKA od 23h uz mimo sezonu nebyla. Osobne me predstava, ze mi kazdy den u hlavy do rana rve disko, desi, ac jsem parici typ, ale denne to mit nemusim a rada se na dovolene v klidu vyspim :) Klimatizace trosku huci, ale mne to nevadilo. Kazdopadne pro jistotu spunty do usi s sebou, nikdy nevite! :)

Strava a stravování  průměrně (3,6/5)

Jidlo hodne italske, ale nam to nevadi :) Byly sem tam i steaky, kachna, hamburgery.. Vyborne dorty a zakusky. Vody balene. na plazi jsme si dali i odvazne drink s LEDEM! :) a v poho, zadne zazivaci potize. vino dobre, pivo se pit dalo, ac bez peny :) dopo a odpo svaciny nic moc, zbytky od snidane, ale kdyz je hlad, ac my je nevyuzivali. :) zmrzlina jen vecer a to u venkovniho grilu, kt.jsme si vsimli az 3.vecer, a tam maji i jidla z tematickych veceru :) vecer nebylo v jidelne kafe, ale dalo se jit nahoru do lobby baru a donest si ho dolu k zakusku :)

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,8/5)

bazenu dost, my byli stale u more, jak jsem uz psala - lehatka a slunecniky na plazi, ale v sezone nemohou stacit, obzvlast az se cely hotel dostavi a naplni. ale jinak fajn. Personal na jednicku. Vsichni mili, usmevavi. A nikdo z nich si nedovolil rict o baksis a my jej dali, kdyz jsme uznali za vhodne :) Maji tam i posilovnu (manzel spokojen) a lekare (kustesti nevyuzito) :) Po vyletech jsme nepatrali. Na tyden nam snorchlovani a potapeni stacilo. Takze nevime, ale v hotelu mel byt delegat mluvici cesky, ale my jeho sluzeb nevyuzili :)

Pláž a moře  průměrně (4,3/5)

Vse hezke, lehatka prijemna, slunecniky na plazi, osusky na plazi, daji se kazdy den vymenit. Bar fajn, doporucujeme guava dzus!!!! Na plazi napoje z originalnich lahvi (cola, sprite..). U bazenu mi prislo, ze z postmixu. Barmani mili a ochotni. uklizeno. Pisek. Pozvolny vstup do more. Pro deti myslim super. Na plazi i detske hriste. Koraly uzasne, ryby taky. Priplavali i delfini z more!! Snorchlovali jsme a vzali si i lekci potapeni s instruktorem. Stalo to za to (60EUR na osobu nebo 80USD, 45 mins s instruktorem a vybavenim, ale nejsem si jista, jestli mluvi cesky. urco maji nejaka ceska videa, ale kdyz se pak chcete domluvit pod vodou, je anglictina a mozna i nemcina nej) :)

Okolí hotelu  průměrně (3,5/5)

Upravene. Cast hotelu se jeste dostavuje, ale nenarusovalo to dovolenou. Je tu par kocicek, jedna extra pritulna, prdolka, zbytek se boji, tak jsem je krmila, hlavne vecer prichazi k hlavni jidelne, tak jim taky kdyztak neco dejte. Diky!!! :)

Celkový dojem  průměrně (3,8/5)

Za me doporucuji. Do Egypta se mi nechtelo, byt zavrena v nejakem komplexu..ale nakonec prijemne prekvapeni a na tyden je to prijemna dovolena a nam osobne se tam libilo. V sezone bych sem nejela, ale zari bylo fajn, uz kvuli tomu, ze nebyl takovy hic, a hlavne hotel nebyl plny, takze pohoda. A more krasne. Otazka na jak dlouho, nez to rekreanti znici..

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 67
z 101 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Marsa Alam - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání