Napsat recenzi

Dana Špačková

Recenze hotelu Royal Brayka Beach Resort ***** (Egypt - Marsa Alam - Marsa Alam)

Hodnocení:
průměrně: 3,8/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2019
Přečteno: 508x
Recenze se líbila: 317 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Na dovolené jsem byla s dospělou dcerou.Po předchozích ne úplně povedených pobytech jsme odjížděly připravené na všechno.Ale skutečnost nás úplně nadchla!Fakt po všech stránkách úžasná dovolená.

Ubytování  průměrně (3,8/5)

Pokoj jsme měly z čelního pohledu na recepci vpravo.Krásný výhled na bazén a v pozadí moře.Hezký a prostorný,vybavený ledničkou,rychlovarnou konví,plně funkční klimatizací zdarma.Balkón s posezením a sušákem na prádlo.Všude čisto,úklid,převlékání postelí,ručníky,pitná voda na pokoj,toaletní papír-denně,odpoledne,když jsme byly na pláži.V našem termínu byl klid,žádné noční rušení.Nikde nebyly žádné davy lidí.Nějak se to v tom prostoru hezky rozptýlilo.Nejvíc Čechů,Slováků,pak Poláci a různá všehochuť.Minimum turistů z východu.

Strava a stravování  průměrně (3,6/5)

Jídlo moc dobré.Výběr velký.Od místních pokrmů po středoevropskou klasiku.Hodně ovoce a zeleniny.Večer venku speciality na grilu.Ocenily jsme výtečné polévky.Sladké tečky na konec-výborné zákusky.Pro trpící faraonovou pomstou rýže s mrkví vařenou na vodě:)Ověřená rada-hned po příjezdu si preventivně nasadit místní Antinal.Letos cena cca 12$.Dá se koupit v hotelové lékárně nebo u delegáta.Zmrzlina a led podle mého nejsou závadné z hlediska vody,ale teplotního šoku.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,8/5)

Zaplatily jsme si v hotelu masáže.Vřele doporučujeme.Jen se zaměřit na usmlouvání ceny.Jiné služby jsme nevyužily,ale v nabídce je toho dost pro každého.Personál úžasný-milý,usměvavý,ochotný.Výborné je,že přímo v hotelu je klinika s lékárna.Jediné co nám chybělo byla hotelová směnárna.S sebou si vyměnte eura,dolary v přepočtu letos krát 1,2.

Pláž a moře  průměrně (4,3/5)

Nepocítily jsme nedostatek lehátek,jak bylo v některých recenzích uváděno.Ale je pravda,že osušky jsme si dávaly na lehátka před snídaní.Pláž i moře čisté.Bar na pláži,sprchy.Rudé moře je nádherné a opravdu živé.Přímo u pláže korálový útes a spousta rybek k pozorování.U nedalekého mola prostě nádhera na šnorchlování.Ceny masek po usmlouvání srovnatelné s nákupem doma.Ochranný faktor krémů na opalování opravdu 50.Hodně hodně spálených lidiček.V životě jsme nezažily tak teplé moře.

Okolí hotelu  průměrně (3,5/5)

No,širší okolí hotel nemá.Za bránou resortu je písečné a kamenité nic:)Ale resort sám je tak rozlehlý,že ho stejně málokdo projde celý.Je propojený s vedlejším resortem,kam se dá také zajít na procházku.Tam jsou i nějaké obchůdky.V našem hotelu bylo jedno nákupní menší centrum.Každý večer na hotelové terase živý zpěv a tanec(Škoda lásky aj.)).Na venkovní scéně každý den animační programy pro děti,později pro dospělé.

Celkový dojem  průměrně (3,8/5)

Jedno z mála míst,kam bychom se neváhaly vrátit.Všem bychom doporučily.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 67
z 101 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Marsa Alam - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání