Napsat recenzi

Cena odpovídá kvalitě

Recenze hotelu Royal Brayka Beach Resort ***** (Egypt - Marsa Alam - Marsa Alam)

Hodnocení:
průměrně: 3,8/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2014
Přečteno: 1 173x
Recenze se líbila: 837 čtenářům
Fotografie: 4
Videa: 0
Komentáře: 0

Hotel působí moc příjemnou atmosférou, pro nenáročnější klienty kteří nemají v lásce ruské dovolenkáře tím pravým místem pro odpočinek. Bohužel je vše italské, takže hudba, animační program, a zpěvák, který zpívá raději, než dobře.... Radši doporučuji špunty do uší !

Ubytování  průměrně (3,8/5)

Pokoje jsou čisté, i když uklízeči se příliš nenadřou. Vytírají pouze prostřední uličku, a prach a zrcadla jim nic neříkají, přesto máte na pokoji každý den vodu, ozdobu na posteli, umyté sklenky a příjemnou vůni.

Strava a stravování  průměrně (3,6/5)

Strava je spíše pro Italskou klientelu hotelu, kuchař i majitej hotelu jsou Italové, takže počítejte s těstovinami na všechny způsoby, ale i milovníci masa a sýrů si přijdou na své. Ovoce je tady chabější a jídelna je příliš malá, proto bych nedoporučovala hotel v sezóně !

Pokud nemáte chuť přes den na teplé obědy určitě přijde k chuti rotunda Taboula, kde každý den jsou jiné druhy studených baget, či pizza ve vedlejší Brayce

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,8/5)

Personál hotelu je 80% moc příjemný, ale počítejte že pokud nejste Ital, a nebo perfektně neovládáte anglický jazyk, uslyšíte každý den nejméně 7x " Ahoj, jak se mas kamaradko". O POOL BARU bohužel už tak příjemně mluvit nemohu, hned první den začali otravovat, a jelikož jsem zde byla s matkou, tak dvě ženy v Egyptě je opravdu neštěstí, vyznávají vám lásku a po odmítnutí vám nenatočí ani vodu, a nebo jako nám, vám nalijí špatný drink, který nám potají další číšník vzal se slovy že tento drink je zkažený, a že jeho kamarád chce aby nám bylo zle.

Na pláži Vás první dny budou otravovat masáže a velbloud, ale opět pokud nebudete samotná žena, tak si nic nedovolí, jinak jsou otravní.

Pláž a moře  průměrně (4,3/5)

Pláž a moře je asi jediný důvod, proč bych se určitě chtěla vrátit. Ti co nešnorchlují přichází o neskutečný zážitek jako z National Geography. Za blízkými kameny se skrývá překrásný podmořský svět s životem který uchvátí každého. Ryby všech barev na které si jen vzpomenete.

Pláž je čistá, ale opět kapacita lehátek v sezóně musí být masakr. Už takhle jsme v 7 hodin ráno sotva našli místo. Někteří totiž chodí zabrat lehátka o půl 5 ráno !!

Okolí hotelu  průměrně (3,5/5)

Ze zadní branky hotelu jsme nafotili opravdu jen poušť, na konci resortu hlídá ochranka, a pouští jen toho, kdo se mu zrovna líbí, a to se zrovna nesmí nikdo v Káhiře mlátit, po hotelu stále chodí vojáci se zbraněmi a to může někoho děsit. Nejbližší město je Marsa Alam, kde teda máte 1 obchody, ale jinak téměř nic kam by jste mohli dojít nakoupit.

Celkový dojem  průměrně (3,8/5)

Rozhoduji se nad 3* nebo 4* ... Dovolená to byla opravdu příjemná a relaxační, bakšiš skoro nikde nechtějí, jen občas otravný personál. Všude čisto, jídlo dobré, moře krásné... Určitě bych doporučila, ale nečekejte zázrak.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 67
z 101 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Marsa Alam - nejlepší hotely

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání