Napsat recenzi

Vianoce v Egypte

Recenze hotelu Three Corners Pensee Royal Beach Resort **** (Egypt - Marsa Alam - El Quseir)

Hodnocení:
průměrně: 3,4/5
Vloženo:
Pobyt: prosinec 2017
Přečteno: 627x
Recenze se líbila: 356 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Dovolenka sa nám páčila. Pre nás bolo ale 12dni veľmi veľa a tak sme cestovali po výletoch, ktoré nám dali fyzicky, psychicky aj finančne zabrať. More, koraly a pláž fakt nádherné

Jediná nevýhoda je to, že sme boli turisti tak všetko bolo 4-10 násobne drahšie a za všetko si pýtali bakšiš.

Ubytování  průměrně (3,4/5)

Ubytovanie bolo v poriadku (bývali sme už aj v horšom) dostali sme peknú a čistú izbu bez toho aby sme niečo dávali do pasu. Možno to bolo aj tým, že sme cestovali cez nemeckú cestovku.

Ako kúpeľňu tu veľmi netreba riešiť, lebo sú vôbec radi že im tečie voda. To že dosť vecí tu bolo hrdzavých (mne zhrdzaveli 3 žiletky :D )

Strava a stravování  průměrně (3/5)

Najviac aj po prečítaní recenzií som sa bála stravovania. Jedlo bolo dobré vždy sa dalo z niečoho vybrať. Čerstvé ovocie, zelenina. Varili lepšie než v kantine alebo v menze. Mne akurát čo vadilo,že aby som sa dostala k falafelu musela podplatiť čašníka aby mi ho priniesol, lebo tranicne egyptské jedlá tu nevaria.

A keď sme tu strávili vianoce chýbal rezeň a šalát. A ešte nečakajte bravčové mäso, tu ste v moslimskej krajine. Najčastejšie je ryba, hydina a hovädzie.

Počas raňajok a obedu ponúkajú čerstvé šťavy z pomaranča alebo manga. Síce si musíte zaplatiť 1€ ale stojí to zato, sú fakt dobré.

Jediné čo sa dalo piť na bare bolo pivo, čaj a káva. Zvyšok alkoholu alebo džúsov chutilo fakt divne.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,4/5)

Ako na niektorí personál sa nemôžem sťažovať. Recepčný a nosič batožiny fakt ochotní keď sme mali nejaký problém. Niektorí čašníci boli nepríjemní lebo sme im nedali bakšiš ale zase niektorí nás obskakovali a rozprávali sa aj bez bakšišu, ktorí sme im nakoniec dali až v posledný deň.

Animátori boli trošku slabší. Mali 20 piesní, ktoré hrali stále dookola.

Ale Santa Claus bol fakt super, černoch, ktorý sedel na ťave.

Myslím si, že ak človek nevie anglicky alebo nemecky tak nemá problém sa dohovoriť česky. Ovládajú základy češtiny.

Plus pri upratovaní hotelu sa riadia frázou, čo je mokré to je čisté (plus upratujú to chlapi)

Plus netreba sa do všetkého hrnúť hneď čo vám ponúkajú ( masáž 1den 40€ a 3 už iba 15)

Pláž a moře  průměrně (4,5/5)

More a pláž nádhera. Červené more je nádherné. Boli sme sa potápať aj s delfínmi a tá pestrosť koralov a rýb je úžasná. Zatiaľ najčistejšie more, čo je dosť divné keď všade naokolo je bordel ako u našich spoluobčanov.

Jediná vec, ktorá nás núti sa vrátiť späť. Chceme ešte vidieť morského koníka, čo je fakt obtiažne.

Okolí hotelu  průměrně (2,9/5)

Ako rezort udržiavaný (aj keď by si zišiel opraviť) ale oni majú na to čas, lebo egyptských 5minut je polhodina. Keď ale vyjdete von z rezortu je tam bordel a smetisko( ale to máte v celom Egypte). Neviem prečo nič nerekonstuuju.

Celkový dojem  průměrně (3,4/5)

Ako nemôžme sa na nič sťažovať lebo cena, ktorú sme za dovolenku zaplatila vyhovuje tomu čo tu je a všetkým službám. Ale kebyže máme platiť takú sumu za akú to ponúkajú napr. Slovenské cestovky tak by som asi až tak spokojná nebola.

Odporúčam kúpiť si sim kartu na letisku za 5 GB zaplatíte 9 € my sme platili 10 ( lebo nikde nevydávajú mimo rezortu. Povedia že nemajú euro) lebo hotel ponúka internet za 40€a aj to len na pár dní.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 160
z 272 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Marsa Alam - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání