Napsat recenzi

Super prodloužení léta za pár korun

Recenze hotelu Three Corners Pensee Royal Beach Resort **** (Egypt - Marsa Alam - El Quseir)

Hodnocení:
průměrně: 3,4/5
Vloženo:
Pobyt: říjen 2017
Přečteno: 582x
Recenze se líbila: 295 čtenářům
Fotografie: 21
Videa: 0
Komentáře: 1
  • Siba u hotelu Siba u hotelu
  • Dugong v zátoce Marsa Mubarak Dugong v zátoce Marsa Mubarak

Na poslední chvíli jsme si řekli, že si ještě prodloužíme léto a hledali jsme hotel za pár kaček. Naštěstí většinu negativních recenzí (a že jsem našla téměř jen negativní) beru s hodně velkou rezervou, protože vím, jak se Češi dokáží na dovolení chovat a na co všechno si dokážou nesmyslně stěžovat. No a bylo to tak i zde :) Hotel naprosto bez problémů, pro nás super odpočinková dovolená a rozhodně nám tu absolutně nic nechybělo.

Ubytování  průměrně (3,4/5)

Na hotel jsme přijeli kolem 6:30 ráno, hned v 7 jsme mohli jít na snídani, pokoje jsme taky dostali téměř ihned po příjezdu. Pokoj velký, postele velké, všude čisto, každý den úklid a doplněné vody. Opravdu na dovolené a ještě v Egyptě neřešim, že kousek rádo by mramoru je opraven jiným materiálem a spáry jsou vyspárované kdo ví čim.. tohle je mi vážně fuk :) Až pojedu na dovolenou za 100tis, pak to možná řešit budu, ale ne tady..

Strava a stravování  průměrně (3/5)

Naprostá většina Čechů si neustále stěžovala. Zajímalo by mě, co jedí doma.. Předpokládám, že humr, krevety a pravá svíčková to každý den určitě nebude. Každý den bylo na výběr jak u oběda, tak u večeře, vždy z kuřecího, hovězího a ryby. Pokaždé na jiný způsob. K tomu vždy brambory, rýže, dušená zelenina- opět vždy na jiný způsob. K tomu vždy jedny těstoviny hotové a další těstoviny na přání. Plus další různá jídla jako čočka s něčím, nějaké luštěniny, polívka atd. Velké množství salátů, zeleniny, ob den ještě venkovní gril. Netuším, co víc by si kdo přál, za těch "pár korun", co tento hotel stojí.. My jsme byli maximálně spokojení, vždycky jsme se dobře najedli, vždycky jsme si vybrali.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,4/5)

Byla to moje 6.cesta do Egypta a personál jsem ještě nikde jinde v Egyptě přátelštější a usměvavější nezažila. Co nás teda zaskočilo nejvíc, je to, že snad naprosto všichni umí česky. Minimálně základy určitě. Takže personál super :) Určitě se nebojte jet na výlet s místníma z pláže. Byli jsme na lodi na Marsa Mubarak a na čtyřkolkách a obojí super a bez problémů. Ušetříte spoustu peněz, než když si výlety koupíte přes cestovku, rozdíl byl min. 10-15eur na osobu.

Pláž a moře  průměrně (4,5/5)

Moře u tohoto hotelu je jednoznačně asi největší plus. Pláž super, slunečníků a lehátek dostatek, pozvolný vstup, díky reefu je zde laguna, ve které se dá koupat, i když fouká vítr, černá vlajka tady asi nehrozí, což je určitě hodně velké plus. Největším pozitivem je ale určitě podmořský život přímo u hotelu. Nespočet korálů s úžasným životem. My dokonce měli dva dny po sobě štěstí, kdy nefoukal vítr vůbec a dostali jsme se za reef a tam se to nedá srovnat. Pokud to půjde, určitě se vydejte až za reef, stojí to za to. Viděli jsme siby, trnuchy, murénu, perutýny a nespočet ryb a rybek. Dugonga a želvy jsme viděli na Marsa Mubarak.

Okolí hotelu  průměrně (2,9/5)

Okolí klasicky egyptské.. písek, písek, sem tam nějaký ten bordel a zase písek.. Ale to je prostě Egypt :)

Celkový dojem  průměrně (3,4/5)

Celkový dojem pro nás super. Přesto, že jsme denně poslouchali jen to, jak si ostatní Češi vzájemně na všechno stěžují. Dokonce i na to, že dvě vody na pokoji na den jsou prostě málo, přesto, že vám cokoliv kdekoliv nalijí i do lahví a jsou schopni kvůli tomu zbláznit celý managment hotelu a udělat scénu jak Brno. Snad se v tom dotyční poznají a chytí se za nos. Nemyslím si, že máme nízké standardy, naopak, cestujeme hodně a do podstatně jiných míst.. Ale asi by si měl každý uvědomit, že není někde v Karibiku na luxusním hotelu za min.pětinásobnou cenu, ale v Egyptě, kde kolem vás všichni skáčou a snaží se vám za pár šušní ve všem vyhovět a stejně je to špatně. Vlastně je mi těch lidí líto, jedou na dovolenou za našetřené peníze a jsou na ní celou dobu na*raní.. Pro nás to bylo perfektní prodloužení léta. Nic nám nechybělo. K moři jezdíme kvůli moři a to je tady opravdu super. Určitě se ráda vrátím :)

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 160
z 272 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

ariam: super napsane - 30. 10. 2017 15:11

prekrasne obrazky c.4 temer umelecke a foto operence uzasne Jezdime 4x rocne jen do E. na ruzna mista a to co jste napsala sedi !! ZA 4h jste v uzasnem mori a male penizky .Kdo chce at se hrka mnoho hodin Dominikana Seyschely atd a neuvidi tu krasu na Mubarack A kdyz kupite vylety od LMholiday 10$ LOD I s obedem pak vite nez ti otravni stezovatele !! Nedalo se to poslouchat Jen let stoji 8000kc reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Marsa Alam - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání