Napsat recenzi

Pohodový relax

Recenze hotelu Three Corners Pensee Royal Beach Resort **** (Egypt - Marsa Alam - El Quseir)

Hodnocení:
průměrně: 3,4/5
Vloženo:
Pobyt: říjen 2017
Přečteno: 385x
Recenze se líbila: 321 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Hotel už má něco za sebou, ale my jsme žádný luxus nečekaly. Jely jsme za sluníčkem a teplým mořem, ne kritizovat, co je kde špatně. V úvodu bych zmínila, že lokalita je spíš El Quseir, nachází se asi 50km severně od letiště v Marsa Alam. Při příjezdu na hotel nás celkem mile překvapili snídaní, i když bylo asi kolem 3.h ráno. Byly jsme ubytované v bungalovu, jednoduše, ale účelně vybaveném. Nechyběla minilednička, varná konvice, tresor, funkční klimatizace. Navíc byly ovšem ještěrky, které se pohybovaly většinou po stropě. Ale byly plaché a nechaly se vyhnat ven. Jídelna vzdušná, bar na pláži fajn, personál usměvavý, vstřícný a rychlý. Pláž se slunečníky, lehátky a zástěnami poskytovala jistou míru soukromí.

Ubytování  průměrně (3,4/5)

Jak jsem již uvedla, trochu nás překvapily ještěrky, které se do bungalovu dostávaly pravděpodobně horním netěsnícím okénkem. Občas trochu v noci potrápili komáři. Denně úklid, čisté ručníky, 2 lahve balené vody. Jednou v týdnu výměna ložního prádla.

Strava a stravování  průměrně (3/5)

Jídlo pro nás není modlou, máme rádi rýži i zeleninu upravenou na všechny způsoby. U snídaně bychom uvítaly ovesné vločky, ale ty asi Arabové neznají. Jinak výběr velký, čerstvé palačinky i omelety atd. Jediné, co nám moc nechutnalo, byly ryby, které upravují v omáčkách a jsou spíš bez chuti. Ale opět je z čeho vybírat a nevynechat sladkou tečku, jejich zákusky a dorty nemají chybu.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,4/5)

Animační tým byl bezva, zvláště Jamajka, jak se říkalo jejich šéfovi. Byl opravdu šikovný a dovedl lidi pobavit a zapojit jak do zábavy, tak do cvičení. Využívaly jsme cvičení na pláži a v moři, někdy večerní program na terase. Jednou rovněž bingo, to bylo moc fajn.

Pláž a moře  průměrně (4,5/5)

Pláž čistá, denně se uklízelo. Vstup do moře bez mola, ale nevadilo, přístup mezi bójkami byl písčitý, šlo to i bez bot do vody. Vhodnější místo pro koupání i menších dětí by se našlo jen stěží - vřele doporučuji. Nechá se koupat i při větších vlnách, neboť pobřeží před nimi chrání útes.

Okolí hotelu  průměrně (2,9/5)

Jako skoro všude v Egyptě za hotelovými areály, tady se směrem k jihu ještě bude stavět.

Celkový dojem  průměrně (3,4/5)

Celkový dojem velmi dobrý, jely jsme na last za super cenu, byla to sázka do loterie a vyšlo to!

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 160
z 272 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Marsa Alam - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání