Napsat recenzi

pensee

Recenze hotelu Three Corners Pensee Royal Beach Resort **** (Egypt - Marsa Alam - El Quseir)

Hodnocení:
průměrně: 3,4/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2017
Přečteno: 377x
Recenze se líbila: 325 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 2

Po pěti letech v Pensee.Hotel o dvě hvězdičky níž.První zklamání,nefungující klimatizace v recepční hale.,když je venku v 7.00 ráno 30 stupnu...Do 10.00 neořipravené pokoje s děckama unavenýma po osmihodinovém bdění..První vstup do jídelny na snídani,než vyřeší ubytování,bylo ohromující,bez klmatizace.První poslíček vám odváží kufry,čeká bakšiš s tím ,že on se bude starat celou dobu pobytu o váš pokoj, drobné nebere ,posílá nás do bankomatu do vedlejšího hotelu ,pro papírový. Už se tam nikdy neobjevil. .Druhý poslíček vám ukáže cestu do pokoje,ukáže vám co a jak funguje ,neodchází ,čeká na bakšiš.

Ubytování  průměrně (3,4/5)

Ač jsme měli mit tří lůžkový pokoj ,nebyl.Dobře ,přidali přistýlku,dalo se vydržet . Fungující klimatizace v tu chvíli byla nad zlato.Ale to bylo naposled.Když se vracíte od moře a myslíte si ,že se konečně ochladíte ,klimatizace nefunguje ,jediné chladné místo byla dlažba ,kde podle vás mravenci lezli všude. Hned první den potopa v koupelně.Bylo opraveno .Pitná.voda každý den v lednici,úklid ne.

Strava a stravování  průměrně (3/5)

Prvních pět dní to strávíte to a samé k obědu i k večeři,pak čekáte ,že se snad něco změní,ale dalších deset dní se nemění nic.Jídelna celý pobyt bez klimatizace.Snídeně i večeře byla jedna katastrofa .Rychle sníst ,proudy potu po zádech ,po čele,ani ty hranolky které snad byly pětkrát si nemůžete vychutnat.Maloun dvakrát, nahnilé víno, hruškový kompot,zákusky ,jeden druh piškotu, jen poleva byla jiná.Saláty dobrý,docela výběr.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,4/5)

Personál se snažil,byli pozorní

Pláž a moře  průměrně (4,5/5)

U moře čisto ,sprchy zanešené, téměř nefunkující,chodili jsme se osprchovat na vedlejší hotelovou pláž,podvodní svět,potápění ,nádhera.u moře čisto.Animátoři se snažili nás zabavit.

Okolí hotelu  průměrně (2,9/5)

Vypouštění močuvky místních septiků v okolí bazénu,vypadaná podvodní světla ,špinavé bazény,nečistá voda

Celkový dojem  průměrně (3,4/5)

Už tam nikdy nepojedu.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 160
z 272 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

naprostysouhlas: Reklamace - bez klimatizace - 25. 9. 2017 10:38

Reklamujte u CK, vratili nam 10% ceny zájezdu!! reagovat

Hana: Souhlas - 23. 7. 2021 11:50

I teď je to strašné a snad i strašnější.Ta močůvka vám teče přes nohy,když jdete k moři. Vyhodila jsem plavky, boty....už jsem to nechtěla, navíc se v moři objevil mazut, asi tam něco vypouští,tak jsem vyhodila i boty do vody a nohy mám sedřené od drhnutí. Větší hnus jsem nikdy nezažila. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Marsa Alam - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání